H οικογένεια των logistics και των εμπορευματικών μεταφορών «αποχαιρετά» τους Θ. Μακιό και Γ. Δημόπουλο

Δυο εξέχουσες προσωπικότητες του ευρύτερου κλάδου των logistics και των εμπορευματικών μεταφορών «έφυγαν» το τελευταίο διάστημα.

Πρόκειται για τον συνιδρυτή της Βορειοελλαδίτικης εταιρείας «ΜΑΚΙΟΣ Logistics», Θωμά Μακιό και τον ιδρυτή της «ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ», Γιώργο Δημόπουλο.

Ο Θωμάς Μακιός έφυγε από την ζωή σε ηλικία 74 ετών. Ο Θωμάς Μακιός ξεκίνησε μαζί με τον αδελφό του Στράτο, τo 1977, την MAKIOS Logistics με έδρα την

Θεσσαλονίκη, η οποία εξειδικεύτηκε και διακρίθηκε  – κυρίως – στην παροχή υπηρεσιών logistics και μεταφοράς τροφίμων, τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, έφυγε από την ζωή και σε ηλικία 85 ετών, ο Γιώργος Δημόπουλος. Ο κ. Δημόπουλος ίδρυσε, το 1977, την καταξιωμένη εταιρεία ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, η οποία εξαγοράστηκε, μετά από 30 χρόνια, από την ΕΛΓΕΚΑ.

Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος – ΙΛΜΕ θα τιμήσει την μνήμη τους σε ειδική τελετή στα πλαίσια της απονομής των Ελληνικών Βραβείων Αριστείας στα Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» τον Ιανουάριο του 2021.

The post H οικογένεια των logistics και των εμπορευματικών μεταφορών «αποχαιρετά» τους Θ. Μακιό και Γ. Δημόπουλο appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα