H IBLS ολοκλήρωσε τον βασικό σχεδιασμό κτιρίου παραγωγής και αποθήκευσης της GRAND (COFFEE BERRY)

Η IBLS, ως τεχνικός σύμβουλος – μελετητής της εταιρείας GRAND A.E. (COFFEE BERRY), ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τον βασικό σχεδιασμό «Πιλοτικής Εγκατάστασης σε Κτίριο Παραγωγής και Αποθήκευσης A’ Ύλης και προϊόντων καφέ».

Πρώτο βήμα αποτελεί η ανάλυση απαιτήσεων του επενδυτικού σχεδίου, συναρμογή υφιστάμενων λειτουργικών επιχειρησιακών υποδομών με τις μελλοντικές επενδύσεις στην παραγωγή και εμπορία νέων προϊόντων ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

-Κατάρτιση Γενικού Πίνακα Απαιτήσεων,

-Ανάλυση Οργανογράμματος νέας Μονάδας,

-Ανάλυση Θεσμικού & Κανονιστικού

Πλαισίου,

-Ανάλυση Υφιστάμενων Παραγωγικών Διαδικασιών,

-Σχεδιασμός Διαγραμμάτων Ροής Διαδικασιών Παραγωγής & Αποθήκευσης.

Η ομάδα έργου συνέταξε την Τεχνική Έκθεση, η οποία αποτελεί συνοπτική και περιεκτική περιγραφή του έργου.

-Stage 1: Conceptual Design, Data Collection, Design Brief Validation (CD),

-Stage 2: Schematic Design (SD).

Με ευθύνη του Project Manager, η ομάδα έργου προχώρησε στην συγκρότηση σκαριφημάτων για το σύνολο των κτιριακών, ΗΜ και βοηθητικών χώρων, καθώς και της βασικής διαμόρφωσης του Περιβάλλοντος Χώρου.

«Με συνεχή συντονισμό με τον πελάτη, ο σχεδιασμός αυτός θα λειτουργήσει ως αρωγός στην δημιουργία ενός ευκρινούς Πλαισίου Λήψης Απόφασης για την επένδυση της GRAND A.E. (COFFEE BERRY), αποτελώντας παράλληλα τη βάση για την Οριστική Μελέτη των νέων εγκαταστάσεων, τις διαδικασίες Αδειοδότησής και την κατασκευή του έργου», αναφέρει η IBLS.

The post H IBLS ολοκλήρωσε τον βασικό σχεδιασμό κτιρίου παραγωγής και αποθήκευσης της GRAND (COFFEE BERRY) appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα