Fly 7 Executive Aviation SA και Zela Jet συνεργάζονται την φετινή καλοκαιρινή σεζόν

Η Zela Jet και η Fly 7 προχωρούν σε αποκλειστική συνεργασία πωλήσεων μεταξύ των δύο εταιρειών για μια ολοκαίνουργια παραγωγή Pilatus PC-12 NGX που θα λειτουργήσει στην Ελλάδα.

Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν στενά τους τελευταίους μήνες και θα συνεχίσουν να το κάνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ερχόμενης καλοκαιρινής σεζόν.

Η Zela Jet θα εκπροσωπεί αποκλειστικά και μόνο

το μάρκετινγκ του αεροσκάφους PC-12 NGX για τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η Fly 7, που είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας στην Ευρώπη για το PC-12, θα είναι ο τροφοδότης αυτού του αεροσκάφους, καθώς θα διαχειρίζεται όλα τα λειτουργικά θέματα.

«Το σύγχρονο μονοκινητήριο turboprop αεροσκάφος μέχρι σήμερα είναι το PC-12 NGX, ενώ το αξιοσημείωτο ρεκόρ ασφαλείας του με περισσότερες από 7 εκατομμύρια ώρες πτήσης λειτούργησε ως θεμέλιο. Το PC-12 NGX φέρνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία ηλεκτρονικών και κινητήρων στην αγορά turboprop» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Το νηολογημένο (OH-FUK) αεροσκάφος PC-12 θα είναι διαθέσιμο για ναύλωση από τον προσεχή Ιούλιο, έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί ένα μήνα νωρίτερα (Ιούνιος 2023).

Το αεροσκάφος είναι χωρητικότητας 6 επιβατών, διαθέτει άνετη καμπίνα για πτήσεις έως 2,5 ώρες, ενώ είναι ιδανικό για ταξίδια σε νησί στην Ελλάδα και για πρόσβαση σε άλλους κοντινούς προορισμούς στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Το PC-12 δεν απαιτεί μακρύ διάδρομο, κάτι που το καθιστά ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά αεροσκάφη που του δίνουν τη δυνατότητα να προσγειώνεται σχεδόν σε όλα τα αεροδρόμια των ελληνικών νησιών στα οποία δεν θα μπορούν να προσγειωθούν μεγαλύτερα ιδιωτικά αεροσκάφη.

Το αεροσκάφος είναι επίσης γνωστό καθώς καταφέρνει να προσεγγίζει απομακρυσμένες τοποθεσίες στις Ελβετικές Άλπεις, όπου η Ελβετία είναι η “πατρίδα” κατασκευής του PC-12, Pilatus.

Το άρθρο Fly 7 Executive Aviation SA και Zela Jet συνεργάζονται την φετινή καλοκαιρινή σεζόν εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
fly-7-executive-aviation-sa-kai-zela-jet-synergazontai-tin-fetini-kalokairini-sezon.htm
Τυχαία Θέματα