100.000 εποχικούς υπαλλήλους θα προσλάβει η UPS ενόψει των εορτών, λόγω «έκρηξης» αποστολών!

Η UPS ανακοίνωσε χθες ότι αναμένει να προσλάβει περισσότερους από 100.000 εποχικούς υπαλλήλους για να υποστηρίξει την αναμενόμενη ετήσια αύξηση του όγκου αποστολών που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2021 και θα συνεχιστεί έως τον Ιανουάριο του 2022.

«Προετοιμαζόμαστε για μια ακόμη ασφαλή περίοδο ρεκόρ αιχμής εορταστικής περιόδου. Καθώς ο COVID-19 συνεχίζει να επηρεάζει τους Αμερικανούς, οι υπηρεσίες μας είναι πιο σημαντικές από ποτέ», δήλωσε ο Nando Cesarone,

President, U.S. Operations.

«Σχεδιάζουμε να προσλάβουμε περισσότερους από 100.000 υπαλλήλους για εποχικές δουλειές, πολλοί από τους οποίους θα έχουν μια απαντητική επιστολή εντός 30 λεπτών από την υποβολή της αίτησης. Οι εποχικές προσλήψεις θα μας βοηθήσουν να παρέχουμε την πιο αξιόπιστη υπηρεσία στον κλάδο, όπως ακριβώς κάναμε πέρυσι», συμπλήρωσε.

Η εταιρεία καλύπτει εποχικές θέσεις πλήρους και μερικής απασχόλησης – κυρίως χειριστές πακέτων, οδηγούς, βοηθούς οδηγών και προσωπικούς οδηγούς οχημάτων – σε εκατοντάδες τοποθεσίες σε όλες τις ΗΠΑ.

«Αυτή η ευκαιρία για μόνιμη εργασία είναι σημαντική για πολλούς. Σχεδόν τα τρία τέταρτα (74%) των εποχικών προσλήψεων θέλουν τη δουλειά τους να μετατραπεί σε μακροπρόθεσμη, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα σε Αμερικανούς που κατέχουν, κατείχαν ή θα εξέταζαν μια εποχική εργασία», επισημαίνεται.

Β. Βεγ. 

The post 100.000 εποχικούς υπαλλήλους θα προσλάβει η UPS ενόψει των εορτών, λόγω «έκρηξης» αποστολών! appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα