«Ξεχάστε τον Ντάνο, γνωρίστε τον Πάνο»-Αυτός Είναι ο Zεν Πρεμιέ Που Ήρθε να ΚΛΕΨΕΙ τη δόξα του Γιώργου Αγγελόπουλου!

O Πάνος Ιωαννίδης είχε εμφανιστεί ως guest chef σε κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές, όμως αυτή τη σεζόν τον γνωρίζουμε καλύτερα μέσα από το Master Chef που επέστρεψε από τη συχνότητα του Star, του οποίου είναι κριτής.

Ανησυχείς μήπως σου «κολλήσουν» την ετικέτα του τηλεοπτικού σεφ;

Ναι, δεν θέλω μια τέτοια ετικέτα

και δεν πρόκειται να το αφήσω να συμβεί. Στόχος μου είναι να ασχοληθώ με την εστίαση, το product development και φυσικά πάντα ως chef, ώστε ο κόσμος να δοκιμάζει τη μαγειρική μου. O Σκαρμούτσος είναι ένα φωτεινό παράδειγμα μιας τέτοιας πορείας.

Στα social media τα κορίτσια γράφουν «ξεχάστε τον Ντάνο του Survivor, γνωρίστε τον Πάνο». Πώς αντιμετωπίζεις το διαδικτυακό φλερτ;

(Γελάει) Κάτι τέτοιο σου φτιάχνει τη διάθεση και την ψυχολογία, δεν σημαίνει όμως ότι αλλάζει η ζωή. Με τιμάει, αλλά μέχρι εκεί.

Είσαι καλομαθημένος από την απήχησή σου στις γυναίκες;

Έχει συμβεί να με φλερτάρουν και με κομψό και με άκομψο τρόπο. Αν συμβαίνει ευγενικά, είναι θεμιτό. Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Κάποιες φορές μπορεί να ντρέπομαι…

Είναι αλήθεια ότι μια αγάπη σε κράτησε στην Ιταλία;

Είμαι βαθιά συναισθηματικός, ίσως θεωρείται αδυναμία, αλλά δεν φοβάμαι να δείξω τα συναισθήματά μου. Είμαι των μακροχρόνιων σχέσεων.

Ξέρουμε ότι οι άλλοι δύο σεφ έχουν σχέση, ποιο είναι το δικό σου στάτους;

Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος. Και ο Δημήτρης και ο Σωτήρης είναι σε σχέση, έχουν παιδιά και, να σου πω την αλήθεια, ζηλεύω λιγάκι. Ειδικά τώρα που έχουμε νέο παιδάκι στην οικογένεια μου, μου έχει βγει λίγο το πατρικό.

Πώς βλέπεις το γάμο;

Έφτασα… στην πηγή αλλά δεν παντρεύτηκα. Πάντα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Η μητέρα μου λέει πως είμαι γεροντοπαλίκαρο και μου έχει ετοιμάσει… ραφάκι.

Τι στραβώνει και ο γάμος και εσύ δεν έχετε… συναντηθεί;

Ψάχνω κάτι που να με ολοκληρώνει, κι αυτό δεν έχει συμβεί. Είμαι δύσκολος χαρακτήρας, αλλά όταν λέω ότι αφιερώνομαι σε έναν άνθρωπο, αφιερώνομαι, δίνομαι ολοκληρωτικά στη σχέση.

Τι σε κάνει να κλείσεις την πόρτα σε μια σχέση;

Θέλω να νιώθω ελεύθερος και να έχω μια ήρεμη δύναμη δίπλα μου. Δεν μου αρέσουν οι επιφανειακοί άνθρωποι, αλλά οι δυναμικοί, που δεν το κραυγάζουν. Η γυναίκα πρέπει να έχει προσωπικότητα χωρίς να είναι ψωνισμένη, να έχει χιούμορ, ενδιαφέροντα. Όταν μπαίνει ο εγωισμός στη μέση, τότε ο σύντροφος γίνεται αντίπαλος. Οι γυναίκες είναι πιο έξυπνες, το άσχημο είναι όταν πηγαίνουν να μας κλέψουν το ρόλο, αυτή είναι η αρχή του τέλους. Οι άντρες θέλουν να αισθάνονται άντρες.

Το δαχτυλίδι που φοράς σε «δένει» με κάποιον ή με μια ιδιαίτερη ανάμνηση;

Το φοράω πολλά χρόνια και είναι σχέδιο του πατέρα μου, που δεν είναι πια στη ζωή, αλλά ελπίζω να με βλέπει. Είχαμε μεγάλο δέσιμο, ήταν ευαίσθητος, οι κουβέντες μας ήταν ήρεμες και φιλοσοφικές. Η μαμά μου ήταν ο αρχηγός στην οικογένεια, είναι ιδιαίτερη και δυναμική. Ο μπαμπάς μου ήταν σχεδιαστής κοσμημάτων και η μαμά μου είναι αγιογράφος – ζωγράφος.

Ποια αξία είναι αδιαπραγμάτευτη στη ζωή σου;

Προσπαθώ να βοηθάω. Θεωρώ ότι το καλό επιστρέφει. Πιστεύω στο κάρμα. Όλα είναι δανεικά και τα πάντα είναι ενέργεια…
Πηγή: peoplegreece.com |

Keywords
Τυχαία Θέματα