Βασίλης Καρράς: «Λύγισε» και έφυγε από τη σκηνή στη συναυλία για τα 40 χρόνια καριέρας του

Τα 40 χρόνια καριέρας του γιόρτασε ο Βασίλης Καρράς με καλούς του φίλους και σπουδαίους καλλιτέχνες από το μουσικό στερέωμα αλλά και πληθώρα κόσμου που τον αποθέωσε, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Πέτρας.

Το θέατρο ήταν κατάμεστο με πάνω από 10.000 κόσμου να τραγουδάει τα τραγούδια του λαϊκού καλλιτέχνη, να καταχειροκροτεί και να ζητοκραυγάζει.

Ο Βασίλης Καρράς τραγούδησε πάνω από τρεις ώρες,

χωρίς διακοπή και δίνοντας συνεχώς τον παλμό στο κοινό. Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν λίγο πριν το τέλος της συναυλίας που ο Βασίλης τραγούδησε το «Νύχτα ξελογιάστρα». Στο τέλος του τραγουδιού έκανε νόημα στην ορχήστρα να σταματήσει να παίζει, κοιτούσε τους θεατές και δεν μπορούσε να μιλήσει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Βασίλης Καρράς είπε στο μικρόφωνο «αν κανένας περίμενε την ολοκλήρωση μετά από εδώ, εγώ σήμερα έχω ολοκληρωθεί σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος. Δε θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου, που εισπράττω αυτή την αγάπη σήμερα» και λύγισε.

Ο λαϊκός τραγουδιστής μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του αποχώρησε για λίγο από τη σκηνή και επανήλθε με μάτια βουρκωμένα. «Θα συνεχίσω όσο μπορώ», είπε και με πνιγμένη φωνή ξεκίνησε να τραγουδά.

Οι θαυμαστές του δε σταμάτησαν να δείχνουν την αγάπη τους με κορυφαία τη στιγμή που σηκώθηκε όλο το θέατρο όρθιο για να τον χειροκροτήσει και να του δώσει κουράγιο να συνεχίσει να τραγουδά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εν λόγω στιγμή της συναυλίας

πηγη:peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα