Τον έστησε στον τοίχο: Η οργισμένη απάντηση της Μαρίας Κορινθίου σε follower που σχολίασε αρνητικά τα κιλά της

Με ακόμα μία περίπτωση διαδικτυακού bullying ήρθε αντιμέτωπη η Μαρία Κορινθίου, όταν κάποιος ακόλουθός της στο Instagram σχολίασε αρνητικά τα κιλά της. Και μάλιστα… με τον πιο άκομψο τρόπο.

«Την είδα από κοντά χθες στο mall στην Αθήνα έπινε καφέ και έκανε και κάτι ψώνια… και μπρατσάκια έχει και περιφέρεια αρκετή έχει… πλατς πλατς πήγαινε!», έγραψε ο συγκεκριμένος χρήστης του Instagram κάτω από την τελευταία της ανάρτηση.

Δεν περιμένατε φυσικά η Μαρία να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, σωστά; Αυτό που ακολούθησε ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο, αφού όσοι γνωρίζουν την εκρηκτική ηθοποιό, ξέρουν πολύ καλά πως δεν μασά τα λόγια της.

Έτσι, αντί να σβήσει το κακοπροαίρετο σχόλιο του συγκεκριμένου χρήστη ή απλά να τον αγνοήσει, εκείνη έδωσε απροκάλυπτα την απάντησή της.

Kαι μάλιστα με… πράξεις! Αρχικά, απάντησε στο σχόλιο του αγενέστατου follower της το εξής: «Έλα ρε Στέργιο, αλήθεια; Thanks». Δεν έμεινε όμως εκεί.

PARIZIANISTA CAMPAIGN @parizianista #parizianista #fashion ____________ @arisrammos #photography @elenitsouka #makeup @stathis.filtsos #hair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) στις Αύγ 5, 2017, 3:53πμ PDT

Αφού έκανε print screen το σχόλιο αυτό, ανεβάζοντας το και στα Instagram stories της, συνέχισε μιλώντας στην κάμερα τι ακριβώς συνέβη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Παιδιά ξέρω, μου γράφετε γιατί ασχολούμαι αλλά δεν γίνεται, γιατί πραγματικά κάτι τέτοιοι άνθρωποι δεν είναι ότι απλά γράφουν σε μένα, θα απευθύνονται και σε πάρα πολλές γυναίκες έτσι. Κι εγώ σου λέω ότι κάνει πλάτσα πλούτσα το μπρατσάκι μου. Το λες; Μα δεν μπορώ να μην το σχολιάσω! Κάτι τύπους σας εσένα πρέπει να τους ξεφτιλίζουμε λίγο όπως εσύ προσπαθείς να κάνεις σε εμένα. Στέργιε, κοίτα να δει τι γίνεται… Και μπρατσάκια έχω, και κωλάκι -άρα- έχω. Λίγο άσκοπο το σχόλιο σου, χωρίς λόγο, χωρίς αιτία, προφανώς για να προσβάλλεις», την ακούσαμε να λέει στο βίντεο φανερά εκνευρισμένη.

Και όλα αυτά, δείχνοντας παράλληλα στον φακό της «ατέλειές» της. Της οποίες –όπως φαίνεται- μόνο ο… Στέργιος βλέπει!

Η αλήθεια πάντως είναι πως Μαρία ξέρει να «πληρώνει» την αγένεια και την κακεντρέχεια με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Σωστά;

πηγη:menshouse.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα