Τα παρασκήνια «μίλησαν»: Πώς ο μάνατζερ ράγκμπι… εξαφάνισε Διάσημους & Μαχητές με ένα πλάνο (Pics)

Ο ημιτελικός του Survivor ολοκληρώθηκε επιτυχώς και όλοι περιμένουμε με αγωνία την τελική μάχη Αγγελόπουλου – Πρίαμου που θα λάβει χώρα το βράδυ της Τετάρτης. Στον ημιτελικό, είδαμε για πρώτη φορά σε live μετάδοση τους τρεις τελευταίους φιναλίστ, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο Άλσος Βεΐκου… πραγματικοί Survivors. Τα σχόλια στο Twitter

έδωσαν και πήραν για την εμφάνιση Ντάνου, Μάριου και Κωνσταντίνου Βασάλου, καθώς οι τρεις τους εμφανίστηκαν με τα ρούχα που φορούσαν στον Άγιο Δομήνικο.

Πιθανότατα, η παραγωγή ήθελε να τους ξεχωρίσει με τον τρόπο αυτό από τους ήδη αποχωρήσαντες παίκτες, όπως έχει συμβεί και σε άλλα Survivor.

Δεν τους επέτρεψε λοιπόν να αλλάξουν ρούχα –παρότι δεν υπήρχε αγώνισμα- με αποτέλεσμα η διαφορά τους από τους grande καλεσμένους να είναι τεράστια.

«Διάσημοι» και «Μαχητές» εμφανίστηκαν υπέρλαμπροι, μη έχοντας την παραμικρή σχέση με τον τηλεοπτικό τους εαυτό στις καλύβες και τις παραλίες της Καραϊβικής.

Από την άλλη, οι τρεις «νικητές» έκαναν μεν τη διαφορά, δεν κατάφεραν δε να εντυπωσιάσουν καθώς την παράσταση την έκλεψε κάποιος άλλος.

Για την ακρίβεια, η πιο εκκεντρική φυσιογνωμία του Survivor. Ο Πάνος Αργιανίδης!
Ο πρώην Μαχητής έκλεψε για ακόμα μία φορά τη δόξα των υπολοίπων παικτών κάνοντας τη (στυλιστική) διαφορά.

Την ώρα που όλοι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι, εμφανίστηκαν υπέρλαμπροι, εκείνος έδωσε το «παρών» με τον αέρα του νικητή.

Και για να ακριβολογούμε, με τα αστέρια που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Αν και πολλοί δεν το πρόσεξαν, ο μάνατζερ ράγκμπι (και της καρδιάς μας) φόρεσε για ακόμα μία φορά την χαρακτηριστική μπορντό μπλούζα με τα αστέρια που δικαίως έγινε σήμα κατατεθέν του ήδη από τον Άγιο Δομήνικο. Κάτι ανάλογο συνέβη και με το καπέλο του.

Το αποτέλεσμα ήταν το ακόλουθο:

Είχε δεν είχε, πάντως, τη διαφορά την έκανε ξανά.

Πράγμα που αποδεικνύεται και από τις παρασκηνιακές φωτογραφίες της βραδιές που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στα social media…

via

Keywords
Τυχαία Θέματα