Στον ημιτελικό του Survivor ο Γιάννης Σπαλιάρας;

Απρόσμενη αποκάλυψη για τον ημιτελικό του Survivor προέκυψε το μεσημέρι της Δευτέρας και αφορά στον Γιάννη Σπαλιάρα, τον οποίο τα spoilers θέλουν να αποχωρεί.

Σύμφωνα με τις διαρροές των προηγούμενων ημερών, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι οι επόμενοι παίκτες που θα αποχωρήσουν, οπότε στην τελική τετράδα θα δούμε τους Γιώργο Αγγελόπουλο, Μάριο Ιωαννίδη, Κώστα Αναγνωστόπουλο και

Κωνσταντίνο Βασάλο.

Κατά την διάρκεια του LaBiri Biri, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε ότι στον ημιτελικό θα διεξαχθεί παιχνίδι με ερωτήσεις, στο οποίο δεν θα πάρουν μέρος μόνο οι τέσσερις φιναλίστ, αλλά και οι συγγενείς τους. «Ήδη έχουν γυριστεί τα βιντεάκια των συγγενών…», συνέχισε η δημοσιογράφος, με την Χριστίνα Λαμπίρη, αλλά και τον καλό φίλο του Γιάννη, Ζώη Σημαντήρα, που ήταν καλεσμένος στο πλατό, να την διακόπτουν και να αποκαλύπτουν πως πολύ κοντινός συγγενής του μοντέλου έχει ερωτηθεί σχετικά!

Η παρέα της εκπομπής συμπέρανε πως αυτό ενδεχομένως σημαίνει ότι ο Γιάννης περνάει στον ημιτελικό, κάτι που θα επιβεβαιώσει άλλα spoilers, τα οποία ανέφεραν πως από την τετράδα θα λείπει ένα από τα θεωρούμενα ως φαβορί του παιχνιδιού.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται και από την ατάκα της Ναταλίας Γερμανού κατά την διάρκεια της εκπομπής της. «Αφήνουμε τον Γιάννη και του ευχόμαστε κιόλας “καλή επιτυχία”, γιατί νομίζω ότι περνάει κιόλας στον τελικό του Survivor», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας τους πάντες να διερωτώνται αν επρόκειτο για spoiler ή για γκάφα!

πηγη:peoplegreece.com

Keywords
Αναζητήσεις
www.o σπαλιαρας στην τελικη τετραδα του σαρβαιβορ ή φευγει?
Τυχαία Θέματα