Στην Κίνα φτιάχνουν μπρελόκ για κλειδιά με ζωντανά ζωάκια και η ξεφτίλα του ανθρώπινου είδους δεν έχει τελειωμό

Είναι γνωστό πως στην Κίνα οι διατροφικές συνήθειες είναι πολύ κατακριτέες όσο και περίεργες, αλλά πολλοί άνθρωποι τις δικαιολογούν σαν διαφορά νοοτροπίας ή έστω σαν ανθρώπινη ανάγκη. Τι να πει όμως κανείς για τις νέες εμμονές των Κινέζων με τα μπρελόκ από ζωντανά ζωάκια;;;

Ψάρια, σαλαμάνδρες, βατράχια και χελωνάκια αιχμαλωτίζονται μέσα σε πλαστικά κουτάκια με νερό για να διακοσμήσουν τα μπρελόκ των Κινέζων. Οι φυσαλίδες μπορεί να αφήσουν το ζώο να ζήσει για λίγο καιρό και είναι τόσο μεγάλες ώστε να του επιτρέπουν μια ελάχιστη κίνηση. Αλλά μοιραία, το ζώο θα πεθάνει από

ασφυξία μετά από λίγες μέρες.

Στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί κάποιος να ανοίξει το σακουλάκι και να κρατήσει το ζωάκι σαν κατοικίδιο αλλά οι φιλοζωικές οργανώσεις ανά τον κόσμο, όπως ήταν αναμενόμενο και απόλυτα φυσιολογικό, κατακρίνουν σκληρά αυτό το νέο τρεντ.

Όπως είναι επόμενο, σίγουρα πολλά από αυτά τα ζωάκια καταλήγουν νεκρά στα σκουπίδια μόλις ο ιδιοκτήτης του μπρελόκ βαρεθεί να το περιφέρει νεκρό μέσα στο σακουλάκι του.

Εμάς…μας βρίσκετε σύμφωνους στο ότι πρόκειται για ένα τελείως βάρβαρο τρεντ, άλλωστε τα ζώα έχουν ψυχή και είναι τρομερό να τα βασανίζουμε!

Πηγή: diaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα