Σκύλος κάθεται δίπλα στο άψυχο σώμα του φίλου του που χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο

Ένα σπαρακτικό βίντεο που δείχνει ένα σκυλί να αρνείται να αφήσει το νεκρό σώμα του φίλου του, έχει προκαλέσει τη συγκίνηση πολλών ανθρώπων.

Ο σκύλος, που πιστεύεται ότι είναι αδέσποτος, αρνήθηκε να αφήσει το πλευρό του νεκρού φίλου του απ’ όταν χτυπήθηκε θανάσιμα από ένα αυτοκίνητο στην πόλη Bernal του Μπουένος Άιρες.

Το βίντεο δείχνει το καταρρακωμένο σκυλί να κάθεται δίπλα στον φίλο του και οι κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι ο πιστός σκύλος

παρέμεινε σ’ εκείνο το σημείο για όλο το βράδυ, αρνούμενος να αφήσει μόνο του τον φίλο του.

Σύμφωνα με αναφορές, ένα μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε στον πολυσύχναστο δρόμο από το οποίο βγήκε ο οδηγός, έβαλε μια μαύρη σακούλα πάνω από το νεκρό σώμα του σκύλου και συνέχισε την πορεία του.

Ο πιστός σκύλος ακολούθησε το αυτοκίνητο όμως επέστρεψε στο σώμα του αγαπημένου φίλου του όταν απομακρύνθηκε ο οδηγός.

Οι ντόπιοι έχουν βαφτίσει το πιστό σκυλί Negrito, και προσπάθησαν να το δελεάσουν με φαγητό και νερό, αλλά δεν κατάφεραν να το απομακρύνουν από το φίλο του.

Ένας χρήστης του Facebook, ο “Chicho Barbaroja” ο οποίος μοιράστηκε στο ίντερνετ το βίντεο, δήλωσε πως πέρασε και έβγαλε την πλαστική σακούλα από το σκυλί και προσπάθησε να βοηθήσει τον Negrito.

Οι αρχές κλήθηκαν και έφτασαν στο σημείο λίγες ώρες αργότερα.

Ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα δελέασε τον Negrito με φαγητό ενώ ένας άλλος πήρε το σώμα του νεκρού σκύλου.

Ο Chicho δήλωσε: “Όταν συνειδητοποίησε ότι ο φίλος του δεν ήταν πια εκεί, άρχισε να ψάχνει την περιοχή, ακόμα και μέσα σε κάδους σκουπιδιών.”

“Από εκείνη τη μέρα μέχρι σήμερα πάω σ’ εκείνη την περιοχή και προσπαθώ να τον βρω, έχω κοιτάξει παντού.”

Ο Chicho ψάχνει απεγνωσμένα το σκυλί και κάνει έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να τον ειδοποιήσουν σε περίπτωση που το δουν.

Το παρακάτω βίντεο είναι άλλη μία απόδειξη πως τα σκυλιά έχουν συναισθήματα!

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα