ΣΚΑΪ – Αποκαλυπτικά 1 – 0: Η εκπομπή – έκπληξη που ρίχνει το κανάλι του Φαλήρου απέναντι στον Φουρθιώτη

Δύσκολη αναμένεται για τον Μένιο Φουρθιώτη η τηλεοπτική σεζόν που κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη, καθώς για πρώτη φορά η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν ισχυρό αντίπαλο.

Και γι’ αυτό, φρόντισε ο ΣΚΑΪ.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Μένιου τα τελευταία χρόνια είχε το μονοπώλιο κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, τα δεδομένα αλλάζουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να ρίξει απέναντι από τον Φουρθιώτη τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Το νέο αυτό project, παρότι αρχικά είχε προγραμματιστεί να προβάλλεται κάθε απόγευμα, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να το «μετακομίσουν» στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Μια απόφαση που στοχεύει τη μάχη «στήθος με στήθος» Ντερέττας και Μένιου προκειμένου η πίτα της τηλεθέασης να μοιραστεί και να πάψει ο Φουρθιώτης να έχει το μονοπώλιο της τηλεθέασης χωρίς αντίπαλο.

Με άλλα λόγια, ο ΣΚΑΪ δεν έκανε το ίδιο σφάλμα στο οποίο υπέπεσε την περασμένη σεζόν βάζοντας την εκπομπή «Survivor Panorama» της Ελεονώρας Μελέτη στη βραδινή ζώνη. Τώρα, τα δεδομένα αλλάζουν.

Και παρότι ο Μένιος παρουσιάστηκε… ορεξάτος στο ευρηματικό τρέιλερ της εκπομπής του, όπως όλα δείχνουν οι 4 μήνες που θα βγαίνει στον αέρα (μέχρι τον Δεκέμβριο δηλαδή), θα αποδειχθούν ιδιαιτέρως δύσκολοι.

#trailer #newslogan #apla_apokaliptika #tvapokaliptika #5season #epsilontv @tvapokaliptika @tvapokaliptikagr @epsilon_tv #saturday #9september #13:40 #premiere ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tvapokaliptika (@tvapokaliptika) στις Αύγ 29, 2017, 4:49πμ PDT

πηγη:menshouse.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα