Σήμερα οδηγείται μέσα στα ροζ στην τελευταία της κατοικία η μικρή Άρτεμις Φουρλά

Η παράκληση των χαροκαμένων γονέων της 4χρονης Άρτεμις είναι να στην κηδεία να μην υπάρξει ίχνος μαύρου, αλλά όλα να είναι ροζ. Ο γνωστός για το ήθος και την αντικειμενικότητά του δημοσιογράφος Λουκάς Φουρλάς και η ηθοποιός Ηλέκτρα Φωτιάδου σήμερα οδηγούν το σπλάχνο τους στην τελευταία του κατοικία μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο…
Σήμερα φαντάζει πως όλη η Κύπρος στέκει στο πλευρό του Λουκά Φουρλά και της Ηλέκτρας Φωτιάδου, ενώ θα οδηγούν στην τελευταία κατοικία της την μικρή Άρτεμις…

Έδωσε πριν καν ζήσει καλά-καλά, μια γενναία και σκληρή, όσο όμως και άνιση μάχη με τον καρκίνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με συνεχείς και εντατικές θεραπείες αλλά και μεταμοσχεύσεις στην Κύπρο και στην Γαλλία.

Παρά τις υπερπροσπάθειες των ιατρών το 4χρονο αγγελούδι πέταξε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου για την γειτονιά των Αγγέλων σκορπώντας όμως την απόλυτη θλίψη και συντριβή στην οικογένειά της και σε όσους ζούσαν την κορύφωση του οικογενειακού δράματος από κοντά.

Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή της είδησης του χαμού της Αρτέμιδος, πλήθος επωνύμων, αλλά και απλών πολιτών στέλλουν μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια.

Η παράκληση της οικογένειας είναι όπως όσοι παραστούν στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά σήμερα στις 11 για να την αποχαιρετήσουν, να μην φορούν μαύρα, αλλά αντ’ αυτού να έχουν ροζ.

« Η κορούλα μας αγαπούσε το ρόζ» έγραφε η αναγγελία θανάτου της… Στο ίδιο κλίμα ο γνωστός δημοσιογράφος άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ και την κεντρική εικόνα του στο twitter.

Αναφέρεται ακόμα πως όσοι επιθυμούν να κάνουν εισφορά, θα είναι μόνο στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ για παιδιά με λευχαιμία και καρκίνο.

πηγη:newsit.com.cy

Keywords
Αναζητήσεις
τι εγινε στην κοιδια της μικρης αρτεμης
Τυχαία Θέματα