Σε διαθεσιμότητα μηχανοδηγός του ΗΣΑΠ λόγω του Ορέστη Τσανγκ-Τι συνέβη;

Θύελλα αντιδράσεων, αλλά και την διαθεσιμότητα μιας μηχανοδηγού του ΗΣΑΠ, προκάλεσε ένα βίντεο του Ορέστη Τσανγκ, στο οποίο εμφανίζεται να οδηγεί συρμό του ηλεκτρικού!

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών «ανέβασε» το βίντεο στα social media, στο οποίο τον βλέπουμε στο τιμόνι του τρένου, γράφοντας στην λεζάντα «καλησπέρα σας! Σε λίγο φθάνουμε στην Κηφισιά, δέστε τις ζώνες σας, όλα καλά! Είμαστε

στον συρμό από Πειραιά προς Κηφισιά και σας περιμένω όλους. Να ‘στε καλά! Φιλάκια!».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις καθώς τέθηκε θέμα για την ασφάλεια των επιβατών, με την αρμόδια εταιρεία, την ΣΤΑΣΥ, να αναφέρει πως η μηχανοδηγός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και έχουν κινηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες και για την πειθαρχική της δίωξη.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή LaBiri Biri, το μεσημέρι της Πέμπτης, η εν λόγω μηχανοδηγός είναι 15 χρόνια στην υπηρεσία, ενώ στην πρώτη απολογία που έδωσε ισχυρίστηκε ότι παραχώρησε τη θέση της στον Ορέστη από τον ενθουσιασμό της, αλλά τον επέβλεπε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο τιμόνι, χωρίς να τεθούν σε καμία στιγμή σε κίνδυνο οι επιβάτες.

Στο μεταξύ, το επίμαχο βίντεο διαγράφηκε από τα social media του συμμετέχοντα στο Survivor, αν και παραμένει σε προφίλ τα οποία το αναπαρήγαγαν, καθώς και στο YouTube.

Δείτε το επίμαχο βίντεο και όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

Πηγη: .peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα