Πρώτη μέρα στο σχολείο για τον πρίγκιπα Τζορτζ -Με στολή και… συνοφρυωμένος ο μικρός [εικόνες]

Οι Βρετανοί παραληρούν ξανά με την αγαπημένη τους βασιλική οικογένεια.

Μετά το νέο της τρίτης εγκυμοσύνης της Κέιτ Μίντλετον, σήμερα έρχεται η πρώτη ημέρα στο σχολείο για τον πρίγκιπα Τζορτζ, τρίτο διάδοχο του βρετανικού θρόνου, αυριανό βασιλιά δηλαδή.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ ξεκινά σήμερα τα μαθήματα στο «Thomas’s Preparatory School in Battersea», ένα σχολείο για την ελίτ του Λονδίνου, το οποίο πρώτη φορά επιλέγεται από τη βασιλική οικογένεια. Συνήθως το επιλέγουν κοσμοπολίτες Λονδρέζοι που

θέλουν τα παιδιά τους να λάβουν μια εκπαίδευση πέρα από τα κλασικά και τετριμμένα. Ναι, ο πρίγκιπας Τζορτζ παρότι θα πάει σε κάποια προπαρασκευαστική τάξη, κάτι σαν τα δικά μας προνήπια (είναι μόλις 4 ετών) δεν θα απασχολείται στο σχολείο του με ζωγραφική και πλαστελίνες αλλά θα συμμετέχει σε ομάδες συζητήσεων (ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να αρχίσει η εκπαίδευση της αυριανής ελίτ), θα κάνει μαθήματα φιλοσοφίας, αγγειοπλαστικής, τραγούδι, θα μάθει γκολφ αλλά και χορό. Το μπαλέτο, μάλιστα, για κοριτσάκια και αγοράκια είναι υποχρεωτικό μέχρι την ηλικία των επτά και τα μαθήματα γίνονται πάντα υπό τους ήχους live πιάνου. Οι μαθητές ακολουθούν τέτοιο πρόγραμμα ώστε να δώσουν εξετάσεις για την περίφημη Βασιλική Ακαδημία Χορού.

Φυσικά, στο καινούργιο του σχολείο ο πρίγκιπας Τζορτζ θα φορά, όπως όλα τα άλλα παιδάκια την μπλε-κόκκινη στολή του, η ποία αποτελείται από κόκκινο μπλουζάκι, μπλε πουλόβερ, μπλε βερμούδα (καλοκαίρι-χειμώνα ακόμη και όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από το 0), κόκκινες κάλτσες και μαύρα παπούτσια.

Τον μικρό πρίγκιπα αναμενόταν να συνοδέψει σήμερα στο σχολείο του, εκτός από τον πατέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και η μητέρα του Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο αυτό κατέστη αδύνατο καθώς η κατάστασή της με το σύνδρομο υπερέμεσης κύησης από το οποίο πάσχει, καθώς βρίσκεται στην αρχή της τρίτης της εγκυμοσύνης, της προκαλεί ζαλάδες και εμετούς σε σημείο εξάντλησης. Παρότι η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης από το Κένσιγκτον τη Δευτέρα ανέφερε ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα προσπαθήσει να παραβρεθεί στην πρώτη μέρα στο σχολείο του μικρού Τζορτζ, τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα