Πελάτης του μαγαζιού κάνει αγενές σχόλιο για παιδί με ειδικές ανάγκες και ο σερβιτόρος αρνείται να τον εξυπηρετήσει

Ένα βράδυ Τετάρτης, η Kim Castillo ήταν έξω με την οικογένειά της και το γιο της, τον 5χρονο Milo Castillo, και απολάμβαναν ένα ωραίο δείπνο. Η οικογένεια είχε πάει για δείπνο σε ένα εστιατόριο που ονομάζεται Laurenzo’s.

Οι σερβιτόροι χάρηκαν όταν είδαν την οικογένεια Castillo, ιδίως τον μικρό Milo, ο οποίος έχει σύνδρομο Down.

Ωστόσο, μόλις η οικογένεια κάθισε σ’ ένα τραπέζι, μια άλλη οικογένεια που βρισκόταν δίπλα τους άλλαξε τραπέζι. Ο σερβιτόρος του συγκεκριμένου τραπεζιού, ο Michael Garcia,

δεν πίστευε στ’ αυτιά του όταν άκουσε από ένα μέλος της εν λόγω οικογένειας να κάνει κάποια ιδιαίτερα υποτιμητικά σχόλια.

Ένα μέλος της οικογένειας υποστήριξε ότι, «τα παιδιά με ειδικές ανάγκες θα έπρεπε να κάθονται κάπου αλλού.»

Ο Michael δεν μπόρεσε ν’ ανεχθεί αυτή την αναίσθητη συμπεριφορά.

Θέλοντας να υπερασπιστεί το Milo, όταν η οικογένεια ζήτησε το σερβιτόρο, ο Michael αρνήθηκε να τους εξυπηρετήσει.

Αν και η οικογένεια Castillo έχει οικειότητα με τον Michael, η Kim ποτέ δεν περίμενε να διακινδυνέψει τη δουλειά του για να υπερασπιστεί το παιδί της – αλλά του ήταν πολύ ευγνώμων.

Επιπλέον, η πράξη του Michael έχει επικροτηθεί από τους φίλους του, την οικογένεια του, από άλλους θαμώνες, και το πιο σημαντικό, από τους εργοδότες του. Η οικογένεια Laurenzo, που έχει το εστιατόριο Laurenzo’s, υποστήριξε την απόφαση του Michael.

“Με αναστάτωσε γιατί τους ‘ενόχλησε’ ένα 5χρονο αγόρι. Μα αυτός είναι ένας άγγελος!” Είπε ο Garcia.

Η συγκινητική πράξη αυτού του σερβιτόρου είναι αξιέπαινη. Κάτι τέτοιοι ‘γονείς’ δημιουργούν το φαινόμενο του bullying σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα