Πανεπιστήμιο τίμησε μητέρα που αποφάσισε να παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα μαζί με τον τετραπληγικό γιο της

Τι θα κάναμε χωρίς τις μαμάδες μας; Είναι πάντα δίπλα μας, θυσιάζονται για μας, και πάνε ένα βήμα παραπέρα ​​για να μας δείξουν ότι μας αγαπούν.

Μια μαμά έδινε καθημερινό αγώνα για να βεβαιωθεί ότι ο γιος της ήταν σε θέση να εκπληρώσει τα όνειρά του.

Ο Marty O’Connor ήταν εκτός κολεγίου για δύο χρόνια, όταν έπεσε από μια σκάλα με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος. Ξεκίνησε να κάνει φυσικοθεραπείες πέντε φορές την εβδομάδα, οι οποίες τον βοήθησαν σωματικά, αλλά παρ’ όλα αυτά, ένιωθε χάλια ψυχικά.

Μέχρι

τη στιγμή που αποφάσισε να θέσει σαν στόχο να τελειώσει τις σπουδές του, και με μια ετήσια υποτροφία ύψους $10.000 είχε μπει σε μια τροχιά για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Υπήρχε μόνο ένα πρόβλημα. Ενώ ο Marty μπορούσε να χρησιμοποιήσει λογισμικό αναγνώρισης φωνής και άλλα βοηθήματα για να κάνει τις εργασίες του, όμως δεν μπορούσε να κρατήσει σημειώσεις κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ή να συμμετέχει γραπτά στις εξετάσεις.

Ώσπου ανέλαβε δράση η μητέρα του.

Η Judy O ‘Connor, μια συνταξιούχος δασκάλα δημοτικού σχολείου, παρακολούθησε όλα τα μαθήματα με τον γιο της και έπαιρνε τις σημειώσεις γι’ αυτόν, βοηθώντας τον έτσι να πάρει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Τσάπμαν στην Orange της Καλιφόρνια.

Το Σάββατο, ήταν επιτέλους καιρός για τον Marty να πάρει το πολυπόθητο πτυχίο του, αλλά καθώς η Judy έσπρωχνε το αναπηρικό του καροτσάκι, δεν είχε ιδέα ότι θα αντιμετώπιζε τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της.

Ο εκφωνητής άρχισε να διαβάζει την απόφαση της σχολής, η οποία έδωσε στην Judy ένα τιμητικό πτυχίο.

“Η κυρία Judith O’Connor έχει παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα με τον γιο της Marty,” δήλωσε ο εκφωνητής. “Έχει κρατήσει σημειώσεις και συνεργάστηκε με τον Marty σε όλη την ακαδημαϊκή του καριέρα.”

Η Judy ανακάλυψε αργότερα ότι το “πτυχίο” της ήταν ιδέα του Marty, και ήταν τόσο συγκινημένη και συγκλονισμένη από τη χειρονομία του γιου της.

Η Judy είπε στο τέλος ότι η ορκωμοσία τους ήταν μια πολύ χαρούμενη στιγμή και πως άξιζαν τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς και προσπάθειας.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα