Οικογένεια υιοθέτησε δυο αδέρφια σκυλάκια για να μην τα χωρίσει.

Όταν η Tina Wismar επισκέφθηκε το East Coast Claws and Paws, ένα καταφύγιο ζώων στο New Jersey, πριν από δύο χρόνια, δεν είχε σκοπό να υιοθετήσει σκύλο- πόσο μάλλον δύο. Αυτό που σκόπευε να κάνει ήταν απλά να τα δει.

Η Wismar είχε χάσει πρόσφατα το σκύλο της, τον Perry, ο οποίος πέθανε από γηρατειά, και δεν πίστευε ότι ήταν έτοιμη να πάρει άλλο κατοικίδιο. Αλλά όλα άλλαξαν όταν οι δύο γιοι της αντίκρισαν δύο μικρά σκυλάκια, τα οποία ήταν αδέρφια – τον Juno

και τον Jordan.

«Πήγαμε στο καταφύγιο, το οποίο ήταν μόλις λίγα λεπτά από το σπίτι μου, και αρχίσαμε να παίζουμε με αυτά τα σκυλιά,» είπε η Wismar. «Ήταν υπέροχα.»

Ενώ η Wismar εξακολουθεί να μην γνωρίζει πολλά για το παρελθόν του Juno και του Jordan, ξέρει όμως ότι τα σκυλιά αυτά βρέθηκαν στα σκουπίδια. Η μητέρα των σκυλιών, δυστυχώς, δεν ήταν σε θέση να τα θηλάσει, έτσι έπρεπε οι εθελοντές του καταφυγίου να τα ταΐζουν με το μπιμπερό.

Ο Juno και ο Jordan μπορεί να μην έχουν μεγαλώσει με τη μητέρα τους, αλλά είχαν ο ένας τον άλλον – και η Wismar λέει ότι αυτά τα αδέλφια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους.

«Είναι συνέχεια μαζί», δήλωσε η Wismar. «Είναι τόσο προσκολλημένοι ο ένας στον άλλο. Τρελαίνονται να παίζουν και να δίνουν φιλιά στους γιους μου. Είναι εκπληκτικοί!»

Όταν οι εθελοντές του καταφυγίου ρώτησαν τη Wismar ποιον σκύλο ήθελε, ήξερε αμέσως την απάντηση.

«Ήθελα και τους δύο,» είπε η Wismar. «Δεν μου πήγαινε η καρδιά να τους χωρίσω.»

Ο σύζυγος της Wismar, από την άλλη, δεν ενθουσιάστηκε στην αρχή με τα δύο σκυλιά.

«Νόμιζε ότι ήταν πολύ κακή ιδέα», δήλωσε η Wismar. «Νόμιζε ότι ήταν υπερβολή να υιοθετήσουμε δύο κουτάβια με τη μία, και, επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν ήταν ό,τι πιο εύκολο.»

Αλλά η Wismar και η οικογένειά της τα κατάφεραν.

«Είναι απλά αξιολάτρευτα, τρέχουν γύρω-γύρω και συνεχώς ψάχνουν ο ένας τον άλλον», δήλωσε η Wismar.

“Τα σκυλιά μπορεί να είναι όλη την ώρα μαζί, αλλά έχουν διαφορετικές προσωπικότητες,” είπε η Wismar.

«Ο Jordan είναι υπναράς και γλυκούλης», είπε. «Και ο Juno αγαπά να τρώει τις κάλτσες. Καταστρέφει όποια κάλτσα βρει και τρελαίνεται να δίνει φιλιά.»

Και οι δυο μαζί είναι ο τέλειος συνδυασμός και η Wismar δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τον Juno ή τον Jordan!

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα