Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην παρουσίαση του Nomads! Τι πρόκειται να συμβεί με το The 2night Show;

«Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να το σταματήσω», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το The 2night Show, στα backstage του Ρουκ-Ζουκ με τους celebrities που συμμετέχει.

Τις συγκεκριμένες δηλώσεις προέβαλαν σήμερα στο Πρω1νό και το θέμα του παρουσιαστή απασχόλησε την ομάδα της εκπομπής. Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στο Nomads, το ριάλιτι που ετοιμάζει το σταθμός του Αμαρουσίου, θεωρώντας βέβαιο πως θα το παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Αν θα κάνει το Nomads που λένε και θα πάει στην Αφρική

πώς θα κάνει παράλληλα το βραδινό;», ανέφερε η Σάσα Σταμάτη. Το αντίπαλον δέος του «Survivor» ετοιμάζεται να βγάλει στο πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν ο ΑΝΤ1 και οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για το ριάλιτι επιβίωσης.

«Εγώ ξέρω, θα τα κάνει και τα δύο παράλληλα. Θα γράψει κάποιες εκπομπές», ανέφεραν ο Κώστας Τσουρός και ο Θέμης Γεωργαντάς.

Η Σάσα Σταμάτη αντέδρασε όμως, δεχόμενη τα πειράγματα της Φαίης Σκορδά για όσα έχουν ακουστεί για την ίδια: «Παιδιά όχι. Γιατί υπάρχει περίπτωση να το κάνω εγώ; Απλά αφού θα είναι εκεί πέρα πώς θα το κάνει εδώ; Πώς θα τα γράψει ενώ έχει πρόσωπα επικαιρότητας;».

Δείτε το βιντεο.

πηγη:peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα