Ο Γιώργος Μαυρίδης αγκαλιά με τον μικρό Νέστορα ζητά τη βοήθεια όλων μας

Στο πλευρό του μικρού Νέστορα τάχθηκε με ένα συγκινητικό μήνυμα και ο δημοφιλής tattoo artist και παρουσιαστής της Θεσσαλονίκης, Γιώργος Μαυρίδης. Τα αγοράκι που είναι 3,5 ετών αντιμετωπίζει μια σπάνια καρδιοπάθεια και πρέπει να εγχειριστεί στην Βοστώνη.

«Μπορούμε να βοηθήσουμε τον μικρό Νέστορα να πάει στην Αμερική και να εγχειριστεί», λέει ο παρουσιαστής. «Μπορούμε, μπορούμε

να τον βοηθήσουμε! Ένα ευρώ αρκεί! Κοινοποιήστε αυτό το βίντεο για να ευαισθητοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους ώστε να προφέρει ο καθένας ότι μπορεί για να βοηθήσουμε τον μικρό Νέστορα να πάει στην Αμερική για να εγχειριστεί», τόνισε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαυρίδης. Μία ημέρα μετά ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Νέστορας ευχαριστούν τον κόσμο για την ανταπόκρισή του. Το ποσό που χρειαζόταν συγκεντρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Το ταξίδι του Νέστορα στην Βοστώνη θα γίνει πραγματικότητα.

Στο πλευρό του μικρού Νέστορα τάχθηκε με ένα συγκινητικό μήνυμα και ο δημοφιλής tattoo artist και παρουσιαστής της Θεσσαλονίκης, Γιώργος Μαυρίδης. Τα αγοράκι που είναι 3,5 ετών αντιμετωπίζει μια σπάνια καρδιοπάθεια και πρέπει να εγχειριστεί στην Βοστώνη. «Μπορούμε να βοηθήσουμε τον μικρό Νέστορα να πάει στην Αμερική και να εγχειριστεί», λέει ο παρουσιαστής. «Μπορούμε, μπορούμε να τον βοηθήσουμε! Ένα ευρώ αρκεί! Κοινοποιήστε αυτό το βίντεο για να ευαισθητοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους ώστε να προφέρει ο καθένας ότι μπορεί για να βοηθήσουμε τον μικρό Νέστορα να πάει στην Αμερική για να εγχειριστεί», τόνισε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαυρίδης. Μία ημέρα μετά ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Νέστορας ευχαριστούν τον κόσμο για την ανταπόκρισή του. Το ποσό που χρειαζόταν συγκεντρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Το ταξίδι του Νέστορα στην Βοστώνη θα γίνει πραγματικότητα.

Πηγή : athensvoice.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα