Μουσικά σχήματα – πίστες Αθηνα 2017-2018

Ενώ η καλοκαιρινή σεζόν φτάνει προς το τέλος της, τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, βρίσκονται σε κλίμα προετοιμασίας, προκειμένου να είναι έτοιμα να υποδεχθούν το κοινό τους και να μπουν στον ανταγωνιστικό στίβο της διασκέδασης. Ποιες θα είναι οι συνεργασίες του χειμώνα και ποιοι καλλιτέχνες θα στελεχώνουν τα μαγαζιά που θα αποτελέσουν τα νέα μας στέκια;

Μουσικά σχήματα – πίστες Αθηνα

2017-2018

-LIVE STAGES

ESTATE ATHENS CLUB : ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Τo Estate μετρά τρία χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τα δύο από αυτά μάλιστα πρωταγωνιστούσε ο Σάκης Ρουβάς που κυριολεκτικά μονοπωλούσε το ενδιαφέρον όλων. Ξεκίνησε με τους Onirama αλλά φέτος στο πλευρό του θα έχει την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Στο τέλος της συνεργασίας αυτής, τη σκυτάλη θα λάβει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

CENTRAL LIVE: STAN, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ

Στο Central Live, θα απολαύσουμε μία συνεργασία που θα αφήσει το σημάδι της, μιας και είναι ξεχωριστή και σπάνια συναντάμε τέτοιο πάντρεμα. Ο λόγος για τη συνεργασία του Χρήστου Δάντη με τον Stan, στο στέκι που απουσίαζε για δύο χρόνια από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά σίγουρα επέστρεψε πολύ δυναμικά.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο αγαπημένο μαγαζί που απολαύσαμε τελευταία φορά τον Πάνο Καλλίδη, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα που θα στελεχώνει τη σκηνή του. Ωστόσο θα είμαστε σε αναμονή για περισσότερες εξελίξεις. Ποιος θα αναλάβει τα ηνία του νυχτερινού κέντρου;
ACRO: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει βρει τον καλλιτεχνικό του χώρο και για ακόμα μία χρονιά, δε θα μας στερήσει τη χαρά, να τον απολαύσουμε στο «σπίτι» του, που για ακόμα μία φορά θα γεμίσει με τις μελωδικές του επιτυχίες.

4711: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ


Ο Διονύσης Σχοινάς, θα βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά στο στέκι του 4711, μάλιστα τονίζουμε ότι πρόκειται για την έβδομη συνεχόμενη χρονιά που ο καλλιτέχνης συνεργάζεται με το μαγαζί. Φαίνεται ότι έχει βρει το καλλιτεχνικό του στέκι και το στηρίζουμε απόλυτα καθώς η μία χρονιά είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

BOX: ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΤΑΜΤΑ
Το ΒΟΧ athens ξεκίνησε πολύ δυναμικά την πορεία του με το συγκρότημα ΜΕΛΙΣΣΕΣ, που βρίσκεται μάλιστα αρκετά συχνά στη σκηνή του. Φέτος η συνεργασία θα είναι για μία ακόμα φορά επιτυχημένη, καθώς το συγκρότημα θα πλαισιώνει με τον μοναδικό της τρόπο η πετυχημένη Τάμτα.

CABARET ROMEO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Μετά από πολύχρονη απουσία του από τα καλλιτεχνικά πράγματα, είδαμε τον Χρήστο Κυριαζή πέρυσι το χειμώνα να βρίσκεται ξανά στη σκηνή, σε ένα κοινό που τον λάτρεψε στο παρελθόν και απ’ ότι φαίνεται ακόμα τον λατρεύει. Φέτος ο αγαπημένος μας τραγουδιστής και τραγουδοποιός, θα βρίσκεται στη σκηνή του Cabaret Romeo, δίπλα στον Χρήστο Μενιδιάτη.

HOTEL ΕΡΜΟΥ: ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Η Άννα Βίσση, η ποία βέβαια δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, πραγματοποιεί ένα μοναδικό πάρτυ, τα τρία τελευταία χρόνια στο Hotel EΡΜΟΥ, ένα μαγαζί που διανύει μία πολύ επιτυχημένη πορεία συνεργαζόμενο με την απόλυτη σταρ.

CABARET
Για το επιτυχημένο στέκι της πόλης, Cabaret, δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τη συνεργασία που θα πραγματοποιήσει φέτος, ωστόσο είμαστε σίγουρη ότι θα είναι μία ακόμα πετυχημένη χρονιά, αφού έτσι μας έχει συνηθίσει. Σε αναμονή λοιπόν βρισκόμαστε για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS: ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ

Ο Βοτανικός plus επιστρέφει με μία συνεργασία έκπληξη, καθώς για πρώτη φορά ο Τόνι Σφήνος, ο μοναδικός performer, θα αναλάβει τη διασκέδαση του κοινού, με διάθεση από τη δεκαετία του ’80.

-ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ

TEATRO
Το TEATRO, είναι ένα νυχτερινό κέντρο που αγαπάμε πολύ με συνεργασίες αξέχαστες, καλλιτέχνες αγαπημένους. Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει το μεγάλο όνομα που θα βρίσκεται στην πίστα του. Είμαστε σε αναμονή.

FANTASIA LIVE : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

Στο Fantasia live, για τρίτη συνεχή σεζόν θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Πέτρο Ιακωβίδη, ένα δίδυμο που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, συνεχίζοντας έτσι την επιτυχημένη του συνεργασία.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ONIRAMA


Στο Κέντρο Αθηνών, για πρώτη φορά αναλαμβάνει τα ηνία ο Νίκος Οικονομόπουλος. Μαζί του θα εμφανίζεται το αγαπημένο σε όλους συγκρότημα ONIRAMA.

FEVER: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Νότης Σφακιανάκης, παίρνει τη σκυτάλη από τον Νίκο Οικονομόπουλο, που απολαμβάναμε τον τελευταίο καιρό στο Fever. Μαζί του μάλιστα, θα εμφανίζεται ο ερωτικός τραγουδιστής, Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος αφήνει το αγαπημένο του Baraonda μετά από πολύ καιρό.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Στο αγαπημένο στέκι ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, θα δούμε τον Βασίλη Δήμα μαζί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει μία γυναικεία παρουσία, γι’ αυτό η Κατερίνα Στικούδη, θα εμφανίζεται στο πλευρό των δύο ανδρών.

ΥΤΟΝ: ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Το ΥΤΟΝ ανέλαβε με τον Νίκο Βέρτη, για πρώτη φορά πέρυσι, τη διασκέδαση του αθηναϊκού κοινού. Συνεχίζοντας αυτή την επιτυχημένη συνεργασία, ανανέωσαν το συμβόλαιό τους και για φέτος το χειμώνα.

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
Το αγαπημένο μας ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ επέστρεψε και δεν μπορούσε να κάνει καλύτερο ξεκίνημα, αφού για μία ακόμα φορά, μετά από καιρό, στη σκηνή του θα εμφανίζεται ο μοναδικός Αντώνης Ρέμος μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, μιας και στο παρελθόν αποτέλεσε το καλλιτεχνικό στέκι του.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ
Απο το νέο έτος η Ιερά οδός ήρθε σε συφωνία και θα φιλοξενήσει ένα πολύ δυνατό σχήμα που το χειμώνα θα τραγουδήσει στην Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στο Vogue Club. Καρράς Γαρμπή Μενιδιάτης Ιερά Οδός 2018

CLUB 22: ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ, ΑΝΤΥΠΑΣ

Ο Πάνος Κιάμος δεν θα μπορούσε να λείπει από το αγαπημένο του στέκι. Άλλωστε έχουμε συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με το CLUB 22. Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Αντύπας.

ΕΝΑΣΤΡΟΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ, ΠΑΟΛΑ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ

Μια σίγουρα επιτυχημένη χρονιά, ετοιμάζεται να διανύσει το ΕΝΑΣΤΡΟΝ, καθώς στην πίστα του θα βρίσκεται για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Μαζωνάκης με την εκρηκτική Πάολα, αλλά και τον Στέλιο Ρόκκο που θα εμφανιστεί στη σκηνή του μετά από τρία χρόνια.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ: ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
Το ΔΙΟΓΕΝΗΣ μας έχει συνηθίσει σε ξεχωριστές χρονιές με απίστευτες συνεργασίες. Πάντα διατηρώντας μία ποιότητα στις επιλογές των καλλιτεχνών που πατούν στη σκηνή του, η Νατάσα Μποφίλιου, θα μας κρατήσει συντροφιά με τις επιτυχίες της φέτος το χειμώνα.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ
Ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τον ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ο Μάκης Δημάκης, για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα βρίσκεται στη σκηνή του. Μαζί του, ο Σταμάτης Γονίδης. Ένα δίδυμο που θα διαγράψει πορεία στο λαϊκό τραγούδι.

ΦΩΤΑΕΡΙΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ


Στο ΦΩΤΑΕΡΙΟ, δύο υπερ- επιτυχημένοι καλλιτέχνες, θα πλαισιώσουν τη σκηνή του. Ο λόγος για τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Ηλία Βρεττό, ένα δίδυμο που θα κρατήσει συντροφιά στο αθηναϊκό κοινό, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του, όπως μόνο οι δύο καλλιτέχνες ξέρουν .

VOX: ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφοντας στο Vox, θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τη Μελίνα Ασλανίδου αλλά και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Μοιάζει μία άκρως ταιριαστή επιλογή για το νυχτερινό κέντρο.
-ΠΙΣΤΕΣ

ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ: ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΓΩΓΩ ΡΩΜΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΑ ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ
Η ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ, κρατάει το ίδιο προφίλ, με την Γωγώ Ρωμαίο για δεύτερη σεζόν στη σκηνή, ωστόσο κοντά της θα βρίσκονται ο Ζαφείρης Μελάς και ο Δημήτρης Γιώτης, δύο ονόματα με τεράστια επιτυχία στο λαϊκό τραγούδι.
CARAMELA
Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το μαγαζί. Θα είμαστε σε αναμονή, για να δούμε ποια συνεργασία θα πετύχει φέτος το αγαπημένο μας στέκι. Ο Γιώργος Τσαλίκης, θα κερδίσει για ακόμα μία χρονιά το κοινό;

FRANGELICO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ
Το πετυχημένο στέκι της πόλης, πάντα μας χαρίζει μοναδικές στιγμές με τις συνεργασίες του. Επιτυχημένα ονόματα πλαισιώνουν πάντα τη σκηνή του. Φέτος ο Νίκος Μακρόπουλος με την Αμαρυλλίδα, θα γράψουν τη δική τους ιστορία στο λαϊκό τραγούδι.

ΚΟΜΒΟΣ LIVE
Ακόμα δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση για το μαγαζί, μιας και το καλοκαίρι παρέμεινε κλειστό. Περιμένουμε με αγωνία, για οποιαδήποτε εξέλιξη.

NORTH LIVE STAGE: ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης με τη βελούδινη χροιά, επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση. Στο North Live Stage θα ξεδιπλώσει τη φωνή αλλά και τις επιτυχίες του, για φέτος το χειμώνα.

Keywords
αθηνα, σχηματα, ειρήνη παπαδοπούλου, κεντρο αθηνων, νικοσ οικονομοπουλοσ, αθηνων αρενα, vogue club, νατασα θεοδωριδου, νέα, athens, club, ρουβασ, ειρηνη, onirama, χατζηγιαννης, central, live, ηνία, γιωργοσ, box, cabaret, hotel, ερμου, αννα, σταρ, τονι, teatro, fantasia, fever, νοτησ, ποσειδωνιο, θεσσαλονικη, vogue, εναστρον, παολα, ηλιασ, vox, θεοδωριδου, ασλανιδου, γωγω, πυλη, καλοκαιρι, stage, νοτης σφακιανακης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, σταυρος δημας, Καλή Χρονιά, ξανα, ελενη, κεντρο αθηνων, αθηνων αρενα, ηνία, γιωτης, εβδομη, μιχαλης χατζηγιαννης, οικονομοπουλος, ονοματα, πυλη, ρεμος, σταρ, τα νεα, vogue, αγαπη, αγωνια, αδαμαντιδης, αννα βισση, αννα, ασλανιδου, βισση, βοσκοπουλος, βοτανικος, βρισκεται, γινει, γωγω, γονιδης, γιωργοσ, δικη, δρωμενα, διδυμο, υπαρχει, ειρηνη, εναστρον, εξελιξη, επιτυχια, ερμου, ετος, ζαφειρης μελας, ιδιο, ηλιασ, θεοδωριδου, ιερα οδος, κιαμος, κλιμα, λεπτομερειες, λειπει, μαζωνακης, νατασα θεοδωριδου, νατασα μποφιλιου, νικο, νικοσ οικονομοπουλοσ, νοτησ, ξεκινημα, παντα, οδος, ονομα, παολα, ποιοτητα, ποσειδωνιο, παρτυ, ρουβασ, σακης ρουβας, σεζον, σιγουρα, σιγουρη, ταμτα, τολης βοσκοπουλος, τονι, τρια, τριτη, φυσικα, φτανει, φουρειρα, φωνη, φορα, χαρα, κωνσταντινος, athens, μποφιλιου, cabaret, central, club, δημητρης, fever, fantasia, γιωργος σαμπανης, hotel, χροια, κλειστο, μια φορα, μακροπουλος, μοιαζει, onirama, πληροφοριες, σαμπανης, σκηνη, stage, σχοινας, teatro, τολης, vogue club, vox, ξεκινησε, ζαφειρης
Τυχαία Θέματα