Μωρό που γεννήθηκε χωρίς μύτη βρίσκει τραγικό θάνατο στην ηλικία των 2 και βυθίζει στη θλίψη τους δικούς του

Ο Eli Thompson ήταν ένα αγοράκι που γεννήθηκε με μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση και πέθανε στην ηλικία των δύο ετών.

Αυτή η σπάνια πάθηση επηρεάζει μόνο μια στις 197 εκατομμύρια γεννήσεις. Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο AL.com ο πατέρας του, ο Jeremy Finch, δήλωσε ότι ο Eli ήταν ένα «χαμογελαστό και δυνατό μωρό που αντιμετώπιζε γενναία την κάθε του πρόκληση.»

«Χάσαμε το μωράκι μας χθες το βράδυ. Ποτέ δεν θα μπορέσω να καταλάβω γιατί συνέβη αυτό, είναι κάτι που θα με βασανίζει

για πολύ καιρό. Αλλά είμαι τόσο ευλογημένος που είχα αυτό το όμορφο αγόρι στη ζωή μου!» έγραψε ο Jeremy σε μια ανάρτησή του στο Facebook.

Επίσης είπε ότι ο Eli μάθαινε να μιλάει στη νοηματική γλώσσα, και η “αγαπημένη του χειρονομία” ήταν αυτή που έκανε όταν ζητούσε μπισκότο. Κάθε πρωί, ο Eli ζητούσε “μπισκότο” από τους γονείς του.

«Άγγιξε τις ζωές πολλών ανθρώπων. Πολλοί άνθρωποι νοιαζόταν γι’ αυτόν,» είπε ο Jeremy προσπαθώντας να πνίξει τα δάκρυά του.

Αυτό το γενναίο μωρό βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά των αγγέλων. Θα πάρει καιρό στους γονείς τους να αποδεχθούν το θάνατο του παιδιού τους, όμως σίγουρα θα τους ανακουφίζει η σκέψη ότι το αγγελούδι τους δεν θα μπαινοβγαίνει πια στα νοσοκομεία, αλλά θα είναι σε ένα γαλήνιο μέρος μαζί με τους άλλους αγγέλους.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα