Μελέτη-Χανταμπάκης έλυσαν τις διαφορές τους on air: Το ηλεκτρισμένο κλίμα και ο λόγος που δεν έπαιξε η αρχική τους συνέντευξη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα. Το μοντέλο που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό λόγω της συμμετοχής του στο παιχνίδι εξήγησε γιατί άργησε να βρεθεί στην εκπομπή της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε επιθυμούσε να εμφανιστεί στην εκπομπή όταν θα είχε να πει πράγματα. Μάλιστα, το κλίμα μεταξύ τους ήταν ηλεκτρισμένο,

καθώς οι δύο τους συναντήθηκαν στον Άγιο Δομίνικο για μια συνέντευξης την οποία δεν είδαμε ποτέ. Να σας θυμίσουμε ότι στην εκπομπή παίχτηκε μια δεύτερη συνέντευξη του.

Όπως τόνισε ο Χανταμπάκης, δεν θέλησε να απαντήσει διότι η παρουσιάστρια δεν είχε μαζί της στοιχεία. Ήθελε να δει τα ανάλογα αποσπάσματα για τα όσα θα τον ρωτούσε. Κάτι που θα γίνει στην σημερινή εκπομπή. Ο ίδιος μάλιστα, έθεσε στην παρουσιάστρια το εξής ερώτημα: «Από πού μεταφράστηκε ότι υπήρχε κλίκα κι εγώ ήμουν ο εγκέφαλος».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

πηγη:peoplegreece

Keywords
Τυχαία Θέματα