Με ανεμιστήρες ξορκίζουν τον καύσωνα στον Ευαγγελισμό – Οι χειρουργημένοι ασθενείς «λιώνουν» στους θαλάμους

Σε απόγνωση οι ασθενείς – Είμαστε χειρουργημένοι και λιώνουμε στους θαλάμους, λένε στο protothema.gr

Απίστευτες εικόνες στον «Ευαγγελισμό» πάνω στον μεγάλο καύσωνα με χειρουργημένους ασθενείς να… δροσίζονται μέσα στα δωμάτια τους με ανεμιστήρες γιατί δεν δουλεύει ο κλιματισμός του νοσοκομείου.

Το protothema.gr κατέγραψε τραγικές εικόνες στον 8ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» που φαίνονται ξεκάθαρα οι ανεμιστήρες σε λειτουργία και

οι χειρουργημένοι άνθρωποι στα κρεβάτια τους να ταλαιπωρούνται από την ζέστη και την ασθένεια τους.

Έναν όροφο κάτω ακριβώς από το δωμάτιο που νοσηλεύεται ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, οι ασθενείς και οι συνοδοί τους διαμαρτύρονται για τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στο νοσοκομείο και μάλιστα την μέρα που η θερμοκρασία έφτασε τους 43 βαθμούς Κελσίου.

«Αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα δεν γίνεται άλλου, ο κλιματισμός αντί λειτουργεί, υπολειτουργεί… όλοι οι άνθρωποι αυτοί εδώ είναι χειρουργημένοι και δεν δουλεύει ο κλιματισμός, υποφέρουμε» λέει η κυρία Καλλιόπη της οποίας η μητέρα πρόσφατα χειρουργήθηκε.

«Παιδάκι μου τον ανεμιστήρα μας τον έφερε αυτός που μου έβαλε τον ορό, είμαι χειρουργημένη και δεν αντέχω την ζέστη αυτή… δεν ξέρω τι γίνεται και δεν δουλεύει ο κλιματισμός πάντως ειδοποιήσαμε την διοίκηση και μας έφεραν τον ανεμιστήρα» είπε η κυρία Γεωργία μιλώντας στο protothema.gr.




Πηγή : protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα