Κώστας Κοκκινάκης: «Έδωσε» τον Χρανιώτη για τον άγριο καβγά με τον Σπαλιάρα!

Μοναδικές αποκαλύψεις σήμερα στο Survivor Πανόραμα! Ο Κώστας Κοκκινάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, από όπου αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Εκτενής αναφορά έγινε σε «στημένες» ψηφοφορίες και τον καβγά του με το Γιάννη Σπαλιάρα. «Δεν ήμουν τόσο θυμωμένος για το Γιάννη, αλλά κυρίως για τους συμπαίκτες μου, γιατί αναφέρθηκε το όνομά τους και πέρα από το Χρανιώτη

δεν μίλησε κάποιος άλλος», ανέφερε αρχικά ο πολίστας.

Στη συνέχεια όμως ανέλυσε τι είχε συμβεί αφού είχαν επιστρέψει στην παραλία. «Κάποια στιγμή ο Χρανιώτης μου λέει θες να μιλήσουμε τώρα να ξεκαθαρίσουμε; Του λέω αν ο Γιάννης έδωσε την ιδιωτική συζήτηση που είχατε στον αέρα δεν με πειράζει, αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι: Ήξερε ότι έχει ορκιστεί στο παιδί μου;», εξήγησε και ανέφερε πως πήρε θετική απάντηση από τον συμπαίκτη του! Μάλιστα τον ρώτησε και δεύτερη φορά για να παραμείνει βέβαιος.

«Από εκείνη τη στιγμή και μετά θόλωσα με το Γιάννη… και με το που φτάσαμε πήγα κατευθείαν στην καλύβα των παιδιών και είπε 5-6 πράγματα, όχι πολύ ωραία. Γενικά δεν βρίζω, αλλά είχα θολώσει τόσο πολύ, έτρεμα από τα νεύρα μου και είμαι τυχερός που δεν μίλησε ο Γιάννης γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα και θα στεναχωριόμουν 100 φορές τώρα», επεσήμανε για την άμεση αντίδρασή του.

Όταν επέστρεψε στην καλύβα των Διάσημων μάλιστα και εξήγησε στον Χρανιώτη τι είχε συμβεί, εκείνος πήγε προς τους Μαχητές και εν συνεχεία ο ηθοποιός του είπε πως τελικά ο Γιάννης δεν το ήξερε ή δεν το θυμόταν ότι είχε ορκιστεί! «Επειδή και ο Χρανιώτης δεν του είχαμε και πολύ εμπιστοσύνη… και στα παιχνίδια ήταν ξεχασιάρης… Εγώ συγχώρησα και τους δύο. Μου έφυγε αυτό.», φρόντισε να διευκρινίσει ο Κώστας Κοκκινάκης.

Πηγή: peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα