Ινδός δάσκαλος χτυπάει με όλη του τη δύναμη αβοήθητους μαθητές με ένα ξύλινο ραβδί!Ο Λόγος θα σας Εξοργίσει!

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας διευθυντής σχολείου που χτυπούσε βίαια τους μαθητές του στην Ινδία.

Το συγκλονιστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε από έναν άλλο δάσκαλο δείχνει τους μαθητές να σπαράζουν από τον πόνο και ο διευθυντής να τους χτυπάει ανελέητα.

Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό που έλαβε χώρα σε ένα σχολείο στην πόλη Fafamau κοντά στο Allahabad, στην ανατολική Ινδία, έχει γίνει viral από τότε που δημοσιεύτηκε.

Έχει αναφερθεί ότι οι κάποιοι μαθητές λιποθύμησαν μετά την επίθεση του δασκάλου τους, ο οποίος τους χτυπούσε μέχρι να σπάσει το ραβδί του.

Μια μητέρα ενός παιδιού υπέβαλε μήνυση κατά του σχολείου, αλλά αναγκάστηκε να την αποσύρει μετά από «πίεση» που δέχτηκε από τις τοπικές αρχές, την αστυνομία και το σχολείο.

Οι μαθητές του σχολείου διαμαρτύρονταν τακτικά ότι «έτρωγαν ξύλο από τους δασκάλους τους ακόμα και για τα παραμικρά λάθη».

Το βίντεο καταγράφηκε από έναν δάσκαλο του σχολείου, τον Ashish Mani Tiwari, ο οποίος λέει ότι ήταν «συγκλονισμένος» από το πόσο σκληρά ξυλοκοπούνταν οι μαθητές. Προσθέτει ότι οι μαθητές «εισέπρατταν βία τακτικά με το πρόσχημα ότι έτσι γίνονταν πειθαρχημένοι».

Ο Ashish, ο οποίος εργαζόταν στο σχολείο για ένα μήνα, απολύθηκε αμέσως μέσα σε λίγες ώρες από την ανάρτηση του “σκληρού” βίντεο.

Τώρα έχει στραφεί ενάντια στις αρχές και το σχολείο.

Δυστυχώς, δεν είναι λίγοι αυτοί που βγάζουν το κόμπλεξ τους πάνω σε αθώα παιδιά… Ας ελπίσουμε ότι ο Ashish θα συνεχίσει τον αγώνα του και πως θα καταφέρει να δικαιώσει τους μαθητές και τους γονείς τους…

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα