Η συνταρακτική αντίδραση ενός ουραγκοτάγκου όταν βλέπει νεαρή γυναίκα με εγκαύματα

Μια όμορφη ιστορία από την Ιντιάνα δείχνει την ικανότητα των ζώων να επικοινωνούν με τους ανθρώπους.

Ήταν μια φυσιολογική μέρα στο ζωολογικό κήπο της Ιντιάνα για την Darci Miller και τον αρραβωνιαστικό της, τον Jason Costello.

Η Miller και ο Costello έφτασαν στην περιοχή των ουρακοτάγκων και κοιτούσαν το μέρος. Η Miller πλησίασε στο τζάμι όταν ο Rocky, ο ουρακοτάγκος, την πλησίασε δείχνοντας με το χέρι του τους ώμους

της. Όπως αποδείχθηκε, η Miller είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα στους ώμους το 2015, τα οποία δεν είχαν επουλωθεί πλήρως.

Ο Rocky είδε τα εγκαύματα της Miller και ήθελε να την “εξετάσει.”

Με τη βοήθεια του αρραβωνιαστικού της που κατέγραψε την αλληλεπίδρασή τους, ο Rocky προσπαθούσε να πει στη Miller να γυρίσει και να αποκαλύψει τις περιοχές με τα εγκαύματα.

Σύμφωνα με την Miller, η αλληλεπίδραση που είχε με τον Rocky ήταν κάτι απίστευτη.

“Ο ουρακοτάγκος ​​ενδιαφέρθηκε για τα σημάδια των εγκαυμάτων και τα σημάδια από το πρόσφατο χειρουργείο. Παλεύω με τα εγκαύματα από το 2015, αλλά αυτή τη συγκεκριμένη μέρα αισθάνθηκα πραγματικά όμορφα με τον εαυτό μου.”

Ευτυχώς, ολόκληρη η αλληλεπίδραση μεταξύ της Miller και του Rocky καταγράφηκε σε βίντεο.

Το κλιπ έχει κάνει το γύρο του κόσμου και έχει καλυφθεί από ειδησεογραφικά sites όπως το The Mirror και το MSN. Παρόλο που ο Rocky δεν μπορεί να κάνει πολλά για να βοηθήσει τη Miller, ωστόσο συνεχίζει να την κοιτάζει και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της με όποιον τρόπο μπορεί.

Η περιέργεια του Rocky για την Miller την έκανε να αισθάνεται ασφαλής και άνετη. Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορούμε να μάθουμε από αυτή την ιστορία, είναι το ότι όλοι μας μπορούμε να γίνουμε λίγο πιο συμπονετικοί με τα άλλα πλάσματα, είτε αυτά είναι άνθρωποι είτε ζώα. Όπως ο Rocky.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα