Η Μητέρα λέει πως είναι Έγκυος. Τότε ο Γιατρός Κοιτάει την Κοιλιά της και Ρίχνει τη «Βόμβα» στον Σύζυγο.

O Trevion και η Joani είναι μαζί από το σχολείο. Μετά από κάποια χρόνια, το ζευγάρι από τη Γεωργία παντρεύτηκε και απέκτησε τέσσερα όμορφα κορίτσια, ηλικίας 20, 17, 10, και 8 ετών.

Οι γιατροί είπαν στον Trevion και στην Joani ότι είχαν κλείσει το κεφάλαιο “παιδιά” στη ζωή τους. Η Joani είχε διαγνωστεί με μια ιατρική κατάσταση που θα μπορούσε να αποτρέψει τυχόν μελλοντικές εγκυμοσύνες- αλλά, εντάξει. Ήξεραν ότι η οικογένειά τους ήταν πλήρης.

Επτά χρόνια αργότερα, ο ίδιος ο γιατρός που τους είπε τότε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ ξανά να φέρει στον κόσμο άλλα παιδιά, τους

έριξε μια βόμβα. Η Joani ήταν 9 1/2 βδομάδων έγκυος. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό…

Η Joani ήταν έγκυος τρίδυμα! Και πανομοιότυπα μάλιστα! Φυσικά, το λιγότερο που έχουμε να πούμε είναι ότι όλοι είναι συγκλονισμένοι.

Σύμφωνα με το Huggies, “Δεν υπάρχει καμιά σταθερή στατιστική αναφορά, που να λέει για τις πιθανότητες πανομοιότυπων τριδύμων. Η πιθανότητα να αποκτήσει κανείς τρίδυμα με φυσικό τρόπο είναι μόλις μία στις 8.000 συλλήψεις, ενώ το ποσοστό στην περίπτωση μονοζυγωτικών τριδύμων είναι ακόμα μικρότερο και κυμαίνεται από 1 στις 60.000 έως 1 στις 2.000.000 πιθανότητες.” Επιπλέον, όσο περισσότερα μωρά κυοφορεί μια γυναίκα, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος επιπλοκών της κύησης. Επειδή η Joani ήταν έγκυος σε τρία μωρά, η πιθανότητα να ζήσουν όλα ήταν εξαιρετικά χαμηλή. Και αν ήταν να επιβιώσουν, τότε θα μπορούσε να κινδυνεύσει η ζωή της ίδιας.

Η οικογένεια ήταν ενθουσιασμένη, αλλά οι πιθανοί κίνδυνοι τους έκαναν εξαιρετικά ανήσυχους. Αυτό, μέχρις ότου μια γυναίκα από την εκκλησία τους, τους είπε για την “Haven Ob / Gyn”, μια μικρή αλλά ειδική κλινική στην Ατλάντα.

Ο Devon, ο Bryce, και ο Miles γεννήθηκαν τρεις μήνες πρόωρα, κατά τη διάρκεια της οποίας γέννας ο γιατρός προσευχήθηκε μαζί με την Joani. Τα πανομοιότυπα τρίδυμα αγόρια ήταν τόσο εύθραυστα και μικροσκοπικά που ο Trevion μπορούσε να περάσει τη βέρα του σε ολόκληρο το μπράτσο τους.

Αλλά περιμένετε μέχρι να δείτε την οικογένεια μετά από 18 μήνες από την ως εκ θαύματος γέννησή τους…

πηγη:diaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα