Η αξιολάτρευτη στιγμή της γνωριμίας ενός μικρού ελαφιού με ένα αρκουδάκι είναι ο,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα

Ένα ντροπαλό αρκουδάκι συναντά ένα ελαφάκι για πρώτη φορά σε αυτό το αξιολάτρευτο βίντεο, που είναι λες και έχει βγει κατευθείαν από ταινία της Disney.

Καθώς η Boog, η αρκούδα, συναντά τον νέο της συγκάτοικο στο Point View Farm στη Δυτική Βιρτζίνια, την έπιασαν οι ντροπές.

Στην αρχή η νεαρή μαύρη αρκούδα φαίνεται εντελώς μπερδεμένη και δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από το μικρό ελάφι και κρύβεται πίσω από μια σκάλα, αγκαλιάζοντας το κάγκελο.

Βρίσκοντας

το θάρρος τελικά, η Boog ξεπηδάει από την κρυψώνα της, αλλά σύντομα χάνει την αυτοπεποίθεσή της.

Καθώς πλησιάζει πιο κοντά στο ελαφάκι, ξαναγυρνάει πίσω και στέκεται στα πίσω πόδια της σε μια προσπάθεια να φαίνεται μεγαλύτερη.

Αλλά σύντομα πηγαίνει πίσω στην κρυψώνα της.

Μετά από μια μικρή ενθάρρυνση, η Boog ανοίγεται και πλησιάζει να γνωρίσει το ελαφάκι. Μάλιστα καταφέρνει να γλείψει διστακτικά το νέο της φίλο.

Το χαριτωμένο αυτό βίντεο γυρίστηκε από τον Joel Rosenthal ο οποίος φριντίζει αρκετά διασωθέντα ζώα που ζουν μαζί του.

Ο Joel ακούγεται στο βίντεο να ενθαρρύνει την Boog να πάει πιο κοντά και να γνωρίσει το νέο της φίλο, λέγοντάς της ότι αυτό είναι το «πρώτο ελαφάκι» της.

Και προσθέτει: «Αυτά τα δύο μόλις συναντήθηκαν για πρώτη φορά«.

Ο κ. Rosenthal συχνά δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από ρακούν, αλεπούδες και αετούς που επισκέπτονται το αγρόκτημά του, καθώς και αρκετές μαύρες αρκούδες.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα