Η 16χρονη με τα 500 σημάδια στο σώμα της που έπεσε θύμα bullying, σήμερα είναι μοντέλο και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

Πώς θα νιώθατε αν είχατε πάνω από 500 σημάδια στο σώμα σας; Μια νεαρή κοπέλα βρήκε έναν τρόπο στα 16 της χρόνια να αγκαλιάσει τον εαυτό της και να μην αφήσει την εξωτερική της εμφάνιση να επισκιάσει την εσωτερική της ομορφιά. Σήμερα είναι πλέον σε θέση να ενθαρρύνει και τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Η Alba Parejo πάσχει από μια σπάνια μορφή συγγενών μελαγχρωματικών σπίλων, η οποία προκαλεί τεράστιες κρεατοελιές και μεγάλα σκούρα σημάδια σε όλο της το σώμα και το πρόσωπό της. Όταν ήταν μικρή υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες όμως της άφησαν ουλές στο σώμα της.

Οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν «τέρας» και «σκυλί Δαλματίας». Στο σχολείο τα άλλα παιδιά την κορόιδευαν, αλλά αυτό το όμορφο κορίτσι ήξερε ότι δεν θα άφηνε τίποτα να την επηρεάσει και να της στερήσει τα όνειρα που είχε στη ζωή της. Ήταν τόσο θαρραλέα που αποφάσισε να κάνει καριέρα ως μοντέλο.

Η Alba εμφανίστηκε στο εξώφυλλο ενός τοπικού περιοδικού. Συμμετείχε, επίσης, σε μια εκστρατεία για την αυτοεκτίμηση και τη στήριξη των ανθρώπων που ζουν με διάφορες νόσους του δέρματος.

Η Alba υποβλήθηκε σε 30 χειρουργικές επεμβάσεις για να διορθώσει κάποια μέρη του δέρματός της, οι οποίες όμως της άφησαν ουλές…

Η Alba είχε δεχτεί bullying από τους συμμαθητές της…

Μετά από χρόνια, αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της και το γυμνό της δέρμα με τον κόσμο!

Η Alba Parejo είναι σήμερα 16 χρονών…

Αυτή η νεαρή κοπέλα είχε το θάρρος να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό μοντέλων και να εκπροσωπήσει μια καμπάνια με σκοπό τη στήριξη και την εμψύχωση άλλων ανθρώπων που πάσχουν από δερματικές παθήσεις…

Ο κόσμος την θαυμάζει και στηρίζει τις δράσεις της…

Η Alba εμφανίζεται σε διαφημιστικές πινακίδες, λεωφορεία και εφημερίδες ως εκπρόσωπος μιας εκστρατείας, ο στόχος της οποίας είναι να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και το σώμα μας!

«Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου και προσπαθώ να κάνω την ασθένειά μου πιο γνωστή… για να βοηθήσω άλλους ανθρώπους», έγραψε στη προσωπική της ιστοσελίδα.

Χρησιμοποιεί hashtags όπως το #bareyourbirthmark στο Instagram, ενθαρρύνοντας τους άλλους ανθρώπους με παθήσεις του δέρματος να αγαπήσουν τον εαυτό τους.

Η Alba έχει μεγαλώσει γνωρίζοντας ότι αποτελεί πρότυπο για τους άλλους…

Αυτή η νεαρή γυναίκα μας δείχνει ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, και για να αφήσουμε αυτήν την ομορφιά να λάμψει και να βγει προς τα έξω πρέπει να μάθουμε πρώτα να αγαπάμε και να σεβόμαστε τον εαυτό μας.

πηγη:diaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα