Γυναίκα με καρκίνο τελικού σταδίου και λίγες ημέρες ζωής παντρεύεται τον σχολικό της έρωτα στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Η όμορφη και παράλληλα θλιβερή ιστορία αυτής της 28χρονης γυναίκας μας υπενθυμίζει ότι η κάθε μας μέρα στη ζωή είναι ευλογία.

Όταν ο χρόνος που σου απομένει στη ζωή είναι λίγος, η στιγμή που ξυπνάς το πρωί σου φαίνεται πολύτιμη.

«Έχω δει καλύτερες μέρες, αλλά έχω δει επίσης και χειρότερες. Δεν έχω όλα όσα θέλω, αλλά έχω όλα όσα χρειάζομαι. Ξύπνησα με μερικούς πόνους, αλλά ξύπνησα. Η ζωή μου μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά είμαι ευλογημένη,» έγραψε η Ronda Bivens στη σελίδα της στο Facebook.

Η 28χρονη παλεύει τους τελευταίους 12 μήνες με μια σπάνια μορφή καρκίνου που εμφανίστηκε στον αστράγαλό της.

Η Ronda Bivens έπρεπε να ακρωτηριάσει το πόδι της και να αντέξει τη βασανιστική διαδικασία της χημειοθεραπείας για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο

«Ο αγώνας μου έγινε δυσκολότερος, αλλά είμαι μια μαχήτρια που δεν πρόκειται ποτέ να τα παρατήσει. Ο Matt Isaac και η Addi είναι ο λόγος που αγαπώ τη ζωή μου και θα παλέψω ακόμα και το κάθε δευτερόλεπτο της κάθε ημέρας για την οικογένειά μου. Γι’ αυτό, χαμογελάστε σήμερα και εκτιμήστε αυτά που σας έχει δώσει η ζωή και μην παίρνετε τίποτα δεδομένο,» έγραψε Ronda.

Μπορεί να έχασε το πόδι της και να έπρεπε να βιώσει τη βασανιστική διαδικασία της χημειοθεραπείας και τις παρενέργειές της, ωστόσο παρέμεινε δυνατή για το καλό των δύο αγαπημένων της παιδιών, της 4χρονης κόρης της και του 6χρονου γιου της, τα οποία απέκτησε με τον εφηβικό της έρωτα, τον 29χρονο Matthew Mager.

Η Ronda γνώρισε τον Matthew στο γυμνάσιο και άρχισε να βγαίνει μαζί του από τότε που αποφοίτησε.

«Τον τελευταίο καιρό τα μαλλιά μου έπεσαν, έτσι, ο Matt ξύρισε το κεφάλι του για μένα», δήλωσε η Ronda

«Έχει τα πιο όμορφα μάτια που έχω δει ποτέ,» είπε ο Matt.

Ο Matt ήταν στο πλευρό της σε όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης δοκιμασίας. «Δεν έχει φύγει ποτέ από δίπλα μου και πάντα μου δίνει κουράγιο όταν οι δυνάμεις μου με εγκαταλείπουν,» έγραψε η Ronda.

Δυστυχώς, η γενναία γυναίκα έμαθε ότι ο καρκίνος της έκανε μετάσταση στους πνεύμονες.

Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι είχε μόλις λίγες μέρες ζωής. Η τραγική αυτή είδηση σόκαρε τον Matt.

«Ρωτάω κάθε μέρα το Θεό, γιατί,» είπε ο Matt στην WATE-TV.

«Μου είπαν ότι είχε μόνο λίγες ημέρες ζωής. Ήθελε να έρθει στο σπίτι, οπότε τώρα είμαστε στο σπίτι μας. Κρατώ το χέρι της κάθε μέρα και προσπαθώ να επικεντρωθώ στο χρόνο που μας έχει απομείνει,»πρόσθεσε.

Ο εφηβικός της έρωτας, ο Matt, και τα δύο αγαπημένα τους παιδιά της δίνουν όλη τη δύναμη που χρειάζεται για να παραμείνει δυνατή

Ο Matt αποφάσισε να εκπληρώσει το μεγάλο όνειρο της Ronda: να παντρευτούν.

«Της είπα από την πρώτη μέρα που μάθαμε ότι είχε καρκίνο “ξέρω ότι πάντα λέγαμε να κάνουμε έναν μεγάλο γάμο.” Της είπα πως “ό,τι κι αν συμβεί, εμείς θα παντρευτούμε”» είπε ο Matt στο Inside Edition.

Ο όμορφος και συγκινητικός τους γάμος πραγματοποιήθηκε το Μάιο, στο νοσοκομείο που έμενε η Ronda, στο Νόξβιλ του Τενεσί.

Η Ronda ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου της φορώντας ένα νυφικό

Περιβαλλόμενοι από τα δύο μικρά παιδιά τους, καθώς και τους φίλους και τους στενούς τους συγγενείς, το ζευγάρι παντρεύτηκε ενώ η Ronda ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου της φορώντας ένα νυφικό. Το νυφικό ήταν δώρο από την Amanda Dalton, την καλύτερη φίλη της Ronda.

«Ο γάμος μας μας έκανε να χαμογελάσουμε,» είπε ο Matt στο ABC News.

«Ο στόχος μου ήταν να της δώσω το επίθετό μου προτού “φύγει”,» δήλωσε ο Matt

Το ζευγάρι προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν καλύτερα τις ημέρες που του έχουν απομείνει.

«Περνώ τις περισσότερες μέρες απλά κρατώντας το χέρι της και προσπαθώντας να την κάνω να ξεχαστεί,» είπε ο Matt, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξύπνησε χθες το βράδυ και ήταν τόσο ενθουσιασμένη με το γάμο. Μιλούσαμε γι’ αυτό για καμιά ώρα. Ζήτησε να δει τις φωτογραφίες του γάμου μας. Τις κοιτάξαμε, γελάσαμε, κλάψαμε και αγκαλιάσαμε ο ένας τον άλλον.»

Παρά τη διάγνωση των γιατρών, ο Matt εξακολουθεί να προσεύχεται για ένα θαύμα.

Η Ronda είναι ευγνώμων για την αγάπη του Matt, καθώς και το ότι είναι ζωντανή κάθε μέρα και βλέπει τα παιδιά της.

«Ξέρω πόσο σκληρά παλεύεις για μας και είναι πραγματικά ευλογία το να έχουμε έναν άνθρωπο σαν εσένα δίπλα μας, σ ‘αγαπώ, σ’ αγαπώ με όλη μου την καρδιά,» έγραψε η Ronda.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα