Γιατροί κατέγραψαν την σεξουαλική πράξη σε υπέρηχο 4 διαστάσεων και τα αποτελέσματα είναι έντονα

Οι επιστήμονες έχουν πάντα την περιέργεια να μαθαίνουν όλο και περισσότερα για το ανθρώπινο σώμα. Θα κάνουν πειράματα για τα πάντα τουλάχιστον μια φορά. Ή δυο. Ή τρεις.

Ένα παράδειγμα, είναι η ανθρώπινη σeξουαλική δραστηριότητα. Είναι γνωστό ότι το σeξ μειώνει την αρτηριακή πίεση, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει τους κινδύνους καρδιακής προσβολής.

Αυτά τα οφέλη ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τους επιστήμονες να εξετάσουν σε τακτική βάση αυτή την ανθρώπινη δραστηριότητα. Σε ένα πείραμα τράβηξαν εικόνες 4 διαστάσεων και μαγνητικές τομογραφίες δυο ανθρώπων που έκαναν σeξ, για να κατανοήσουν καλύτερα τη διαδικασία.

Εικόνα από το εσωτερικό.

YouTube/Dekh Media

Οι επιστήμονες έκαναν μαγνητική τομογραφία σε ένα ζευγάρι που έκανε σeξ μέσα σε έναν μαγνητικό τομογράφο. Περιττό να πούμε ότι οι 2 συμμετέχοντες δεν είχαν πολύ χώρο να κινηθούν μέσα στο μηχάνημα. Ωστόσο, παρά τον περιορισμένο χώρο, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Όλα για χάρη της επιστήμης.

VideoSift/Screen grab image

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, οι επιστήμονες παρακολουθούσαν την πράξη από κάθε γωνία στις οθόνες των υπολογιστών τους.

Εν τω μεταξύ, η διάσημη συγγραφέας του βιβλίου «Μπονκ: η περίεργη σύζευξη της επιστήμης και του σεξ», Μέρι Ρόατς, έγινε και η ίδια αντικείμενο επιστημονικού πειράματος, αφού έβγαλε φωτογραφίες 4 διαστάσεων την ώρα που έκανε σeξ με τον σύζυγό της.

Δείτε εδώ το βίντεο στο οποίο μιλάει για την εμπειρία της.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Και οι δυο περιπτώσεις αποτελούν εξαιρετικά παραδείγματα για να καταλάβουμε πώς λειτουργούν τα εσωτερικά όργανα του ανθρώπινου σώματος κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής δραστηριότητας.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα