Γιάννης Βασάλος: Η οργισμένη απάντηση του πατέρα του Κωνσταντίνου για τη Μαρί Ρόουζ και τις δηλώσεις στο Sυrvίvοr

έντονη συζήτηση και πολλές απορίες έχουν δημιουργηθεί σχετικά με την κοπέλα που βρίσκεται στην καρδιά του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Ο εντυπωσιακός personal trainer που έχει ξεχωρίσει στο Survivor, δεν έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, όμως φαίνεται ότι υπάρχουν άγνωστα θέματα.
Το πρόσφατο βίντεο της Μαρί Ρόουζ που προβλήθηκε στο Survivor κατά το έπαθλο επικοινωνίας φαίνεται πως έχει ανάψει «φωτιές» στην οικογένεια του Κωνσταντίνου. Ο παίκτης του ριάλιτι φάνηκε να μην περιμένει να αντικρίσει τη συγκεκριμένη κοπέλα, ενώ δεν πραγματοποίησε το παραμικρό σχόλιο σχετικά.

Η προβολή αυτού του video φαίνεται πως ενόχλησε την οικογένεια του Κωνσταντίνου. «Εγώ δεν την γνωρίζω καθόλου. Μου κάνει πολύ δυσάρεστη εντύπωση το γεγονός ότι βγαίνει και μιλάει. Είπα στην κόρη μου να επικοινωνήσει μαζί της και να την ενημερώσει ότι την επόμενη φορά που θα μιλήσει για λογαριασμό της οικογένειας του Κωνσταντίνου ή για τον Κωνσταντίνο, εγώ θα απευθυνθώ σε δικηγόρο. Δεν θέλω κανείς να χρησιμοποιεί το παιδί μου για κανένα λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Κωνσταντίνου και πρωταθλητής bodybuilding Γιάννης Bασάλος στην Espresso.

Τι συμβαίνει τελικά στην προσωπική του ζωή; Αναμένεται να το μάθουμε αφού αποχωρήσει από το παιχνίδι.

via

Keywords
Τυχαία Θέματα