Ένας άντρας απομονώθηκε για 25 χρόνια στην έρημο μαζί με τον σκύλο του κι αυτό που έφτιαξε κάτω από το έδαφος είναι εκπληκτικό.

Κάπου βαθιά στις ερήμους του Νέου Μεξικού, υπάρχουν αρκετές, φαινομενικά κανονικές σπηλιές. Μία από αυτές, όμως, μόνο κανονική δεν είναι! Τα τελευταία 25 χρόνια, ο Ra Paulette από το Νέο Μεξικό ζει σε μια σπηλιά με συντροφιά τον αγαπημένο του σκύλο, την οποία έχει διαμορφώσει ο ίδιος με εκπληκτική λεπτομέρεια. Ο Paulette έχει ξοδέψει εκατοντάδες ώρες για κάθε κομμάτι της. Αυτό που εμφανίζεται στο βίντεο που ακολουθεί του πήρε 900 ώρες για να το φτιάξει. Σε μια κανονική εργάσιμη εβδομάδα 40 ωρών, δηλαδή, σχεδόν πεντέμισι μήνες!

Ο Paulette δεν θεωρεί τον εαυτό του καλλιτέχνη, απλά

έναν άνθρωπο που εκφράζει τα συναισθήματά του με έναν πιο παθιασμένο τρόπο. Ο στόχος του έργου του είναι να εμπνεύσει και άλλους να ανοιχτούν συναισθηματικά και να αντιμετωπίσουν με περιβαλλοντική συνείδηση την τέχνη του.

Το έργο του περνούσε εντελώς απαρατήρητο μέχρι τη στιγμή που ένας σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ άκουσε γι’ αυτό όταν ήταν στην έρημο. Μετά από τρία χρόνια γυρισμάτων, το «Cave Digger» δείχνει το έργο του Paulette σε όλο τον κόσμο, και το αντιμετωπίζει με δέος και θαυμασμό… ακριβώς αυτό που ήθελε ο Paulette.

Δείτε την απίστευτη δουλειά του Paulette στο παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο.

Πηγή: .diaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα