Εφυγε από τη ζωή η Γεωργία Κόκκαλη-Κουβέλη

Έφυγε από τη ζωή σήμερα Κυριακή 9/7 το πρωί η 53χρονη Γεωργία Κόκκαλη-Κουβέλη σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους .

Η Περιφερειακή Σύμβουλος τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Η ίδια στα μέσα της εβδομάδας παρουσίασε λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και ακολούθως διασωληνωμένη εισήχθη εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί οι θεράποντες γιατροί έκριναν ουσιαστικά την κατάσταση μη αναστρέψιμη καθώς είχε υποστεί οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο, ως αποτέλεσμα της επάρατης νόσου.

Γεννήθηκε το 1964 στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας. Σπούδασε νομικά και ακολούθως δούλεψε στην ΕΡΤ και στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Από το 2003 έως και σήμερα εργαζόταν Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας ως υποδιευθύντρια και εν συνεχεία προϊσταμένη τμήματος στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών.
Ήταν Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας από το 2010, με το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού. Στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας διατέλεσε Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας και εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα τουρισμού.
Η Γεωργία αφήνει πίσω της το σύζυγό της Βησσάρη Κόκκαλη και τους δύο γιούς της Αριστοτέλη και Ραφαέλλο
Η κηδεία της θα γίνει αύριο Δευτέρα, στις 12.00 το μεσημέρι από τον ΙΝ Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.
Πηγή: karditsapress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα