Έχουν πάθει Παράνοια οι Τουρκάλες: «Αν ο Σπαλιάρας πήγε με 4000 γυναικες τότε ο Βάσαλος πήγε με…»

Ρε τι έχει κάνει ο Βασάλος και ο Ντάνος στις Τουρκάλες.

Εδώ, είδατε πρώτοι πλανα από το πάρτι όπου μεταξύ άλλων ο Βάσαλος τρώει και ένα χαριτωμένο χαστουκάκι από την Τουρκάλα Σαμπρίν.
Την πυγμάχο. Η συνέχεια όμως όχι μόνο ξύλο δεν είχε αλλά έγινε πολύ ερωτική. Οι δυο τους άρχισαν να χορεύουν και κάποιοι στιγμή, Έλληνες και Τούρκοι έκαναν έναν κύκλο και μέσα ήταν το…ζευγαράκι που λικνιζόταν!
Ε αυτό ήταν! Δεν ήθελαν κάτι άλλο οι Τουρκάλες για να τους παντρέψουν! Γέμισαν το τουίτερ με εικόνες τους και σχόλια που έλεγαν πόσοι πολύ ταιριάζουν.
Μάλιστα τους άνοιξαν και σελίδα στο Instagram αφιερωμένη στους στους δυο με εικόνες και πλάνα από το πάρτι. Κάποιες μάλιστα τους πάντρεψαν αφού έκαναν μοντάζ με τα πρόσωπά τους και τους έντυσαν νύφη και γαμπρό! «Ορκίζομαι τον ερωτεύτηκα», παραδέχτηκε ενώπιον των συμπαικτών της λίγο μετά το χαστούκι η Τουρκάλα παίκτρια στην κάμερα.

Φαίνεται πως οι τουρκάλες τρελάθηκαν λοιπόν με τον κωσταντίνο μας..

Και ξεκιίνησε το γλέντι ακι με το Γιάννη Σπαλιάρα.
Έχω ρεποτάζ και για τους δυο που θα σας το αποκαλύπτω σιγά σιγά. Τα κορίτσια παρακολουθούν πολύ το δικό μας survivor καθώς είναι ενημερωμένες για όλους τους παίκτες.
Ειδικά για τους Διάσημους ξέρουν πολλά. Όπως για τις 4000 ερωμένες του Σπαλιάρα! Και διαφωνούν! Μια από τις λυσσασμένες γράφει ως απάντηση σε Τουρκάλα που ποστάρει ημίγυμνο τον Σπαλιάρα με τη φράση πως «πήγε με 4000 γυναίκες»: Αν ο Σπαλιάρας με το μεγάλο ράμφος του πήγε με 4000 τότε ο Βάσαλος πήγε με 40.000 μαζί με έμένα» Νομίζω έχουν ξεφύγει ε;;;; Βλέπω αρπαχτή Ντάνου-Βάσλαου σε Τουρκία για πολλές χιλιάδες ευρώ μετά το τέλος του παιχνιδιού…

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα