Έχει ξοδέψει πάνω από 400.000 λίρες για να μοιάσει στον Ken της Barbie. Με τη νέα του επέμβαση ζήτησε να αποκτήσει μάτια γάτας

Έχει ήδη ξοδέψει 400.000 λίρες σε πάνω από 150 επεμβάσεις – όπως λιποαναρρόφηση, εμφυτεύματα κοιλιακών και μπότοξ.

Τώρα ο Rodrigo Alves αποκάλυψε τα αποτελέσματα της τελευταίας επέμβασης του, τις θήκες πορσελάνης που έβαλε στα δόντια του στο Ιράν και κόστισαν 35.000 λίρες.

Ο 33χρονος αποκάλυψε ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα και είπε, «Μοιάζω με τον Rylan Clark-Neal!»

Παρ’όλο που είχε δυσκολία στην ομιλία, έχει πολύ καλή διάθεση και επαίνεσε τον οδοντίατρο του, Dr Same Keshavarzian.

Οι πορσελάνινες θήκες ήταν απαραίτητες, αφού οι

γιατροί έσπασαν κατά λάθος τα μπροστινά δόντια του κατά την διάρκεια της δέκατης πλαστικής του στη μύτη.

Έκανε την επέμβαση, παρ’όλο που τον προειδοποίησαν ότι αν έκανε άλλες επεμβάσεις, η μύτη του θα έπεφτε.

Αλλά ο Rodrigo το ρισκάρει και επέλεξε να κάνει την δέκατη πλαστική στην μύτη του σε νοσοκομείο στο Ιράν. Η επέμβαση κοστίζει 22.000 λίρες.

Επίσης, θα του βάλουν καινούριο πιγούνι.

Οι επεμβάσεις που θα κάνει εκεί κοστίζουν συνολικά 35.000 λίρες. Ο Rodrigo έχει ήδη ξοδέψει 400.000 λίρες σε πλαστικές και λέει ότι οι τελευταίες θα είναι το δώρο του για τα 34α γενέθλια του.

«Περιμένω να φτάσει το πιγούνι μου. Είναι ειδικά κατασκευασμένο και θα έρθει με το ταχυδρομείο. Δεν θέλω να χρειαστεί να κάνω άλλη εγχείρηση στη μύτη, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. Ήθελα να δείχνω καλύτερος, αλλά πλέον δεν μπορώ καν να αναπνεύσω. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσω. Θα είναι πολύ επίπονο και επικίνδυνο. Όταν εμφανίστηκα στο Botched, μου έβαλαν υπότιτλους, γιατί δεν μιλούσα καθαρά. Ο κόσμος μου επιτέθηκε στο διαδίκτυο για το τεράστιο κεφάλι μου, γιατί το πιγούνι μου είναι πολύ μεγάλο.»

«Έχω κάνει πολλή έρευνα και το Ιράν είναι η χώρα όπου οι άνθρωποι κάνουν τις περισσότερες πλαστικές στη μύτη, επομένως έχουν κάνει περισσότερη εξάσκηση.»

Ο Rodrigo συμβουλεύτηκε δύο γιατρούς σε πρόσφατο επεισόδιο του Botched, το οποίο γυρίστηκε έναν χρόνο πριν, αλλά προβλήθηκε πριν από έναν μήνα.

Ο Rodrigo δεν μπορούσε να αναπνεύσει από την μύτη, γιατί έκανε 3 πλαστικές στη μύτη μέσα σε 12-15 μήνες.

Για να σώσει την κατάσταση, θέλει να κάνει ακόμα μία επέμβαση, αλλά οι συνεχείς εγχειρήσεις έχουν τραυματίσει τους ιστούς του δέρματος του τόσο πολύ, που μπορεί να νεκρωθούν αν κάνει άλλη επέμβαση.

Σε κάποια φάση μολύνθηκε κιόλας από βακτήρια σταφυλόκοκκου.

Οι γιατροί της εκπομπής του είπαν ότι αυτή ήταν από τις χειρότερες επιπλοκές που είχαν δει σε όλη τους την καριέρα.

Του εξήγησαν ότι η αναπνευστική οδός του είναι πολύ μικρή και γεμάτη ουλές. Έκανε την τελευταία επέμβαση μόλις 3 μήνες πριν, άρα οι ιστοί ακόμη αναρρώνουν.

«Αν προσπαθήσεις να κάνεις επέμβαση ακόμη μία φορά, ενώ το δέρμα σου αναρρώνει, υπάρχουν πιθανότητες να σου πέσει εντελώς η μύτη.»

Ο Rodrigo λέει ότι παρά τον πολυτελή τρόπο ζωής του, ανησυχεί πολύ και το έχει ρίξει στο φαγητό για να νιώσει καλύτερα.

«Φουσκώνω το πρόσωπο μου σαν τρελός και έχω πάρει πολύ βάρος. Το μόνο που θέλω είναι να τελειώνω με αυτό, ώστε να επικεντρωθώ στην σειρά ρούχων μου και να αδυνατίσω, για να μπορώ να τα επιδείξω. Ελπίζω ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη θα μπορώ να χρησιμοποιήσω κανονικά την μύτη μου, να ξεκινήσω γυμναστική και να τρώω κανονικά.»

«Υποφέρω από το άγχος τελευταία και εξαιτίας αυτού έχω πάρει σχεδόν 20 κιλά και όλα τα ρούχα μου είναι στενά.»

Πριν από μερικές μέρες έκανε επέμβαση για να αποκτήσει μάτια γάτας. Οι γιατροί τράβηξαν τα μάτια του, τα έκοψαν και τα έραψαν ώστε να μοιάζουν με γάτας.

Πηγή : fanpage.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα