Χιμπατζής απελευθερώνεται στη ζούγκλα και ο αποχαιρετισμός του στη γυναίκα που τον διέσωσε είναι ό,τι πιο συγκινητικό έχετε δει

Είτε είστε λάτρης των ζώων είτε όχι, το παρακάτω βίντεο είναι βέβαιο ότι θα σας συγκινήσει. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη μοιραστεί το συναισθηματικό αυτό βίντεο και παρά το γεγονός ότι κυκλοφορεί από το 2013, συνεχίζει να προκαλεί συγκίνηση στο διαδίκτυο.

Μια κάμερα καταγράφει την τρυφερή στιγμή μεταξύ μιας γυναίκας και ενός χιμπατζή, την ώρα που της λέει το τελευταίο αντίο πριν από την απελευθέρωσή του στην άγρια ​​φύση. Η γνωστή επιστήμονας Jane Goodall είναι μία πραγματική ηρωίδα των ζώων.

Η Jane με την τεράστια προσφορά

της, έχει αφήσει σίγουρα το σημάδι της στον κόσμο της αποκατάστασης και της εκπαίδευσης των ζώων. Μία από τις μεγαλύτερες αποστολές της ζωής της;

Να θεραπεύσει τους άρρωστους χιμπατζήδες και να τους προετοιμάσει για μια δεύτερη ευκαιρία στο φυσικό τους περιβάλλον. Το Ινστιτούτο Jane Goodall στο Κονγκό είναι ένας από τους κύριους φορείς που δίνει ζωή στο όραμά της.

Ο Wounda, ο χιμπατζής, ήταν σχεδόν νεκρός όταν ανακαλύφθηκε και μεταφέρθηκε στο κέντρο μέριμνας χιμπατζήδων της περιοχής του. Αν δεν τον ανακάλυπτε η Jane, το άτυχο ζώο θα πέθαινε.

Στην πραγματικότητα, ο γλυκός χιμπατζής μεταφέρθηκε στο νησί Tchindzoulou, ένα μέρος που αποτελεί καταφύγιο για τους χιμπατζήδες. Εκεί, εκτός από τη φροντίδα που ήταν απαραίτητη για τη ζωή του, έλαβε επίσης και πολλή αγάπη.

Ευτυχώς, χάρη στη φροντίδα και την προσοχή που του έδωσαν, ο Wounda κατάφερε να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του και είχε έρθει η ώρα να απελευθερωθεί στην άγρια ​​φύση και να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Ο Wounda λέει αντίο στην Jane με μία τεράστια αγκαλιά.

Και ποτέ δεν θα ξεχάσει ότι η ζωή του σώθηκε χάρη στην Jane.

Παρακολουθήστε τη στιγμή που ο χιμπατζής αφήνεται ελεύθερος στο φυσικό του περιβάλλον και αγκαλιάζει την Jane στο παρακάτω συναισθηματικό βίντεο.

πηγη:diaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα