Άρχισαν τα γυρίσματα του NOMADS-Το βίντεο από την παραλία και η φωτογραφία

Τρεις ημέρες πριν την πρεμιέρα, την προσεχή Δευτέρα, στις 21:00, άρχισαν τα γυρίσματα του NOMADS στις Φιλιππίνες.

Οι 21 συμμετέχοντες στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 έφτασαν στο νησί Palawan την Τετάρτη, ενώ, αφού επικοινώνησαν για τελευταία φορά με τους οικείους τους, παρέδωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στα social media ο Γρηγόρης Αρναούτολγου, τα γυρίσματα ξεκίνησαν, ενώ ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τους

ανθρώπους που εργάζονται για την παραγωγή υπό δύσκολες συνθήκες.

Παράλληλα, στα social media του NOMADS δημοσιεύτηκε βίντεο από την παραλία που θα φιλοξενήσει την «μάχη», την μεγαλύτερη παραλία των Φιλιππίνων και δεύτερη μεγαλύτερη της Ασίας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, για τα 60 αγωνίσματα, ένα κάθε ημέρα του παιχνιδιού, έχουν γίνει πάνω από 400 κατασκευές, ενώ έχουν «επιστρατευτεί» 2, 5 τόνοι εξοπλισμού, 24 κάμερες μεταξύ των οποίων και go pro, καθώς και 6km οπτικές ίνες που θα απλώνονται κάθε μέρα για τις ανάγκες των γυρισμάτων!

Δείτε τις εικόνες:

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τούς ανθρώπους που εργάζονται σε τόσο δύσκολες συνθήκες… τούς ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) στις Σεπ 29, 2017, 2:34πμ PDT

The beach! #NomadsGR #countdown #premiera Δευτέρα στις 21.00

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nomads Ant1 (@nomadsant1) στις Σεπ 29, 2017, 12:55πμ PDT

πηγη:peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα