Από τον «Αστέρα Ραχούλας» στη «Μουρμούρα» – Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που «έκλεισε» ο ALPHA

Αέρας ανανέωσης φυσάει στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, με δύο από τα φετινά ζευγάρια να αποχωρούν οριστικά από τη σειρά…

Το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» είναι μία από τις ελάχιστες τηλεοπτικές παραγωγές που κατάφεραν να πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Δε γλίτωσε, ωστόσο, ούτε φέτος τις αλλαγές στο κομμάτι των πρωταγωνιστών, αφού δύο από τέσσερα ζευγάρια είδαν την πόρτα της εξόδου.

Ο λόγος όχι για τα δύο «δυνατά»-και δοκιμασμένα- χαρτιά της σειράς, μα για τα δύο ζευγάρια που μπήκαν πέρυσι στην ομάδα: Τους

Νάντια Κοντογεώργη – Γιώργο Χρυσοστόμου και Φωτεινή Αθερίδου – Κωνσταντίνο Πλεμμένο.

Η χημεία τους δεν μοιάζει να ικανοποίησε το κανάλι της Κάντζας, γι’ αυτό και ο σταθμός έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει την αναζήτηση νέων ζευγαριών. Ζευγαριών που θα καταφέρουν να γνωρίσουν την ίδια επιτυχία με τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, μετά την αποχώρηση των οποίων τίποτα δεν είναι το ίδιο.

Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί μετά τη δική τους αποχώρηση, κανένα νέο ζευγάρι δεν κατάφερε να στεριώσει στη σειρά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TV24, μάλιστα, ο ALPHA έχει ήδη προσεγγίσει τέσσερις ηθοποιούς, οι οποίοι πέρασαν δοκιμαστικά για να μπουν στην «Μουρμούρα» τη νέα σεζόν.

Μαζί λοιπόν με το νέο δίδυμο σεναριογράφων, Θέμη Γκύρτη και Σάρα Γανωτή, θα απολαύσουμε και δύο ολοκαίνουργια ζευγάρια, παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τους Βλάχο – Τριανταφυλλίδου να επιστρέφουν ύστερα από δύο σεζόν απουσίας.

Ο νέοι σεναριογράφοι πρότειναν στον ALPHA πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα για τα ζευγάρια 20 – 25 ετών και άνω των 40. Ιδέες, που φαίνεται να ενθουσίασαν τους ιθύνοντες.

Το πρώτο ζευγάρι που δέχτηκε πρόταση είχε αέρα… Αστέρα Ραχούλας! Πρόκειται για τον τηλεοπτικό Τατούη Τσότρα –κατά κόσμον Ηλία Μουλά- και τη Μαρία Πετεβή που γνωρίσαμε ως Ζίτσα Λιόλιου.

Από την άλλη, σε ότι αφορά το ζευγάρι των σαραντάρηδων, ύστερα από πολλά castings η η συμφωνία δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα αν και ο ALPHA έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θέλει.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο ALPHA σκοπεύει σε κάτι πολύ «δυνατό» που θα εκτινάξει την τηλεθέαση στα ύψη.

Πηγή: menshouse.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα