Απίστευτο spoiler για τον τελικό του Survivor: Ποιο φαβορί φέρεται να μένει εκτός;

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor και παρά το ότι κάποιες φορές -ελάχιστες, για την ακρίβεια- τα spoilers έχουν διαψευσθεί, μία «πρόβλεψη» για τους «μονομάχους» προκαλεί αίσθηση!

Το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησε τηλεφωνικά στο LaBiri Biri ο Γιώργος, ένας χρήστης του Twitter που, μέχρι σήμερα, δεν έχει πέσει έξω σε κανένα από τα spoilers που έχει μεταφέρει.
«Οι τέσσερις πρώτοι δεν θα είναι οι ίδιοι που θα είναι και στους ημιτελικούς. Θα

λείπει παίκτης-φαβορί από την τελική τετράδα… Θεωρώ ότι στην τετράδα θα είναι ο Αγγελόπουλος, αλλά δεν θα είναι και ο Μάριος και ο Βασάλος. Ένας από τους δύο θα λείπει», υποστήριξε αρχικά, ενώ πρόσθεσε πως τα αγωνίσματα θα γίνουν ατομικά λίγο πριν προκύψει η τετράδα, αλλά και ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνουν δύο αποχωρήσεις, είτε Τετάρτη και Δευτέρα, είτε Τετάρτη και Κυριακή, οπότε τις επόμενες δέκα ημέρες θα δούμε τρεις αποχωρήσεις.

Από την αρχή του ριάλιτι, οι φανατικοί θεατές του θεωρούν πως φαβορί για τελικό -που, όπως ανακοίνωσε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο Survivor Πανόραμα, θα γίνει στις 5 Ιουλίου στην Αθήνα- θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Ωστόσο, σύμφωνα, όμως, με όσα ανέφερε ο φιλοξενούμενος της Χριστίνας Λαμπίρη, «δεν θεωρώ ότι ο τελικός θα είναι Μάριος εναντίον Αγγελόπουλου. Δεν πιστεύω ότι θα είναι μεταξύ των δύο», ενώ πρόσθεσε πως στους φιναλίστ δεν θα υπάρχει γυναίκα, αν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα είναι πιθανότατα στον ημιτελικό.

Όσο για την αποχώρηση της επόμενης εβδομάδας;
Κατά τον ίδιο, θα είναι άνδρας και από τους Μαχητές!

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:

Πηγή: peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα