Άντρας βλέπει φορτηγό γεμάτο σκυλιά που τα πάνε για σφαγή το σταματάει και τα απελευθερώνει όλα

Σχεδόν 1.000 σκύλοι ήταν εγκλωβισμένοι σε κλουβιά μέσα σε ένα φορτηγό, με προορισμό ένα σφαγείο στην πόλη Γκουανζού στην Κίνα.

Ευτυχώς, κάποιοι γενναίοι ντόπιοι κάτοικοι και ακτιβιστές των δικαιωμάτων των ζώων κατάφεραν να βάλουν ένα τέλος σε αυτό το τρομερό γεγονός, αποδεικνύοντας στον κόσμο πόσα πολλά μπορούν να καταφέρουν οι άνθρωποι, όταν ενώνονται ενάντια στην κακομεταχείριση των ζώων.

Ο Πίτερ Λι, ειδικός εμπειρογνώμονας για την Humane Society International, ανέφερε ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο φορτίο σκύλων που είχε δει ποτέ του. Η διαδρομή του φορτηγού διήρκεσε 3 μέρες και

είχε τόσα σκυλιά μέσα, που με το ζόρι μπορούσαν να αναπνεύσουν. Εκτιμάται ότι περίπου το 30% των σκυλιών πέθαναν εξαιτίας των άσχημων συνθηκών μεταφοράς.

«Τα σκυλιά υπέφεραν πολύ εξαιτίας της μεγάλης πυκνότητας. Πολλές αρρώστιες μεταδίδονταν ανάμεσα στους σκύλους», ανέφερε ο Λι.

Η αρχή του τέλους έγινε, όταν ένας ντόπιος κάτοικος σταμάτησε με το φορτηγάκι του το φορτηγό και ζήτησε από τον οδηγό να του δείξει υγειονομικά πιστοποιητικά, που κάθε σκύλος που πωλείται για το κρέας του πρέπει να έχει. Ο οδηγός δεν είχε τα πιστοποιητικά για όλα τα σκυλιά, καθώς τα περισσότερα είχαν κλαπεί από τους ιδιοκτήτες τους ή ήταν αδέσποτα.

Ξαφνικά, 100 αυτοκίνητα και 300 άνθρωποι βρέθηκαν στο σημείο για να υποστηρίξουν τα σκυλιά. Άρχισαν να τα ταΐζουν και 10 ώρες αργότερα, τα σκυλιά απελευθερώθηκαν. Τώρα, είναι ασφαλή και τα φροντίζουν κτηνίατροι.

Σχεδόν 1.000 σκύλοι ήταν εγκλωβισμένοι σε κλουβιά μέσα σε ένα φορτηγό, με προορισμό ένα σφαγείο.

Peter Li/HSI

Ευτυχώς, κάποιοι γενναίοι ντόπιοι κάτοικοι και ακτιβιστές των δικαιωμάτων των ζώων κατάφεραν να βάλουν ένα τέλος σε αυτό το τρομερό γεγονός.

Η αρχή του τέλους έγινε, όταν ένας ντόπιος κάτοικος σταμάτησε με το φορτηγάκι του το φορτηγό.

Ζήτησε από τον οδηγό να του δείξει υγειονομικά πιστοποιητικά, που κάθε σκύλος που πωλείται για το κρέας του πρέπει να έχει.

Ο οδηγός δεν είχε τα πιστοποιητικά για όλα τα σκυλιά, καθώς τα περισσότερα είχαν κλαπεί από τους ιδιοκτήτες τους ή ήταν αδέσποτα.

Ξαφνικά, 100 αυτοκίνητα και 300 άνθρωποι βρέθηκαν στο σημείο για να υποστηρίξουν τα σκυλιά.

Άρχισαν να τα ταΐζουν και 10 ώρες αργότερα, τα σκυλιά απελευθερώθηκαν.

Oι Αρχές ανέφεραν ότι ήταν το μεγαλύτερο φορτίο σκύλων που είχαν δει ποτέ τους.

Πολλά από τα σκυλιά πέθαναν στο ταξίδι, αλλά όσα επέζησαν είναι σε καλά χέρια τώρα.

Τώρα, τα φροντίζουν εθελοντές και κτηνίατροι. Σύντομα θα είναι έτοιμα για υιοθεσία.

πηγη:tilestwra.com

Keywords
Τυχαία Θέματα