Ανατροπή στο Τουρκικό Survivor! Ο Τελικός Έγινε στα Κατεχόμενα και ο Μεγάλος Νικητής Είναι…

Ποιοί παίκτες διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο; – Το αφιέρωμα στο φλερτ του Κωνσταντίνου Βασάλου και της θερμόαιμης Τουρκάλας, Sabriye Şengül

Τους γνώρισαμε μέσα από τα ντέρμπι του ελληνικού και τούρκικου «Survivor», που προβλήθηκαν στις 18 και 19 Μαΐου. Οι Έλληνες «Διάσημοι» και «Μαχητές» είχαν ενωθεί για να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους αντιπάλους τους, που επίσης είχαν ενωθεί. Αν και οι δικοί μας, αγωνίστηκαν με «ψυχή» δεν κατάφεραν να επικρατήσουν σε κανένα

από τα ντέρμπι.

Ακολούθησε, ελληνοτουρκικό γλέντι και οι Έλληνες και Τούρκοι «Survivor» διασκέδασαν με τα τραγούδια του Fedon. Αίσθηση είχε προκαλέσει το φλερτ του Κωνστανίνου Βασάλου με την θερμόαιμη Τουρκάλα Sabriye Şengül. Γυρνώντας στην παραλία, η Τουρκάλα εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα του «Survivor» ότι ερωτεύτηκε τον Έλληνα personal trainer και όπως τόνισε, αν ο Βασάλος ήταν Τούρκος δεν θα τον άφηνε να της ξεφύγει.

Στιγμιότυπα από το ελληνοτουρκικό γλέντι

Το βράδυ της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκε ο τελικός του τουρκικού «Survivor» σε ξενοδοχείο του κατεχόμενου χωριού της Κύπρου, Βοκολίδα. Το ριάλιτι επιβίωσης στη γειτονική χώρα, μετράει την ενδέκατη χρονιά προβολής του και δεν είναι η πρώτη φορά που ο παραγωγός Acun Ilicali και προσωπικός φίλος του Ταγίπ Ερντογάν, επέλεξε να γίνει ο τελικός στην κατεχόμενη Κύπρο.

Οι δύο παίκτες που έφτασαν μέχρι τον τελικό ήταν Tούρκος μποξέρ Adem Kılıçcı από την ομάδα των «Διάσημων» και ο Ogeday Girişken, από την ομάδα των «Μαχητών». Μέχρι ο Acun Ilicali να ανακοινώσει τ’ όνομα του νικητή, οι παίκτες περίμεναν με κομμένη την ανάσα. Τελικά ο μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Ogeday και η χαρά του ήταν απερίγραπτη.

Όταν ο Ντάνος είχε νικήσει τον Ogeday

H στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος


Στον τουρκικό τελικό ήταν παρόντες και οι υπόλοιποι παίκτες. Ανάμεσά τους και η Τουρκάλα Sabriye Şengül. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον Τούρκο παραγωγό και παρουσιατή, Acun Ilicali, το φλερτ που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνη και τον Έλληνα «Survivor», Κωνσταντίνο Βασάλο.

Σε βίντεο προβλήθηκαν στιγμιότυπα από το ελληνοτουρκικό γλέντι. Συγκεκριμένα, η στιγμή που ο Βασάλος της προσφέρει ένα λουλούδι και εκείνη τον χαστουκίζει. Έπειτα, έπαιξε ο χορός τους και η ερωτική εξομόλογηση της Sarbriye για τον Έλληνα personal trainer.

via

Keywords
Τυχαία Θέματα