Ανατροπή στην ανατροπή: Αυτή είναι η Δεύτερη έκπληξη που Θα Ανακοινώσει ο Σάκης και περιμένει τους παίκτες Απόψε!

Μετά από ένα διάστημα στο οποίο το παιχνίδι είχε κάνει κοιλιά καθώς έλειπαν οι ανατροπές και οι συγκινήσεις, το Survivor βρίσκει ξανά απόψε τον καλό του εαυτό, αφού ήταν, είναι και θα είναι το παιχνίδι των μεγάλων εκπλήξεων.

Και οι παίκτες των δυο ομάδων οι οποίοι θα μονομαχήσουν σήμερα για το έπαθλο της ασυλίας, το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού θα μάθουν δυο νέα, που σίγουρα δεν τα περιμένουν. Το πρώτο έχει να κάνει με την αποχώρηση.

Όπως
θα έχετε καταλάβει και εσείς, η μάχη των trolls και των spoilers συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.Η πρώη ανατροπή ήρθε με το spoiler που δείχνει τελικά νικητές σήμερα τους Μαχητές και να αποχωρεί ο Χρανιώτης απο την ομάδα των Διασήμων!Η δεύτερη ανατροπή έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του παιχνιδιού, που αλλάζει. Με τις 2 ομάδες να μένουν με 3 παίκτες η κάθε μία και την τελική φάση του Survivor να είναι προ των πυλών, έρχεται η ώρα που το παιχνίδι θα γίνει ατομικό.

Οι μαχητές και οι διάσημοι αφήνουν τις ομάδες τους και παίζουν πλέον ο καθένας για τον εαυτό του, χωρίς συμμαχίες ή βοήθειες.

Το παιχνίδι αλλάζει και μπαίνει στην πιο συναρπαστική φάση του. Το τρέιλερ δίνει μια μικρή γεύση όσων θα δούμε το βράδυ…

Πηγή: menshouse.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα