Ακρωτηριασμένος στρατιώτης χωρίς χέρι και πόδι κάνει καριέρα στο bodybuilding και εμπνέει τους πάντες με τη δύναμή του

Αυτός ο στρατιώτης έχασε το ένα του χέρι και το ένα του πόδι στον πόλεμο, αλλά δεν άφησε αυτό το ατύχημα να του στερήσει τη ζωή.

Ο Jared Bullock από την Τάμπα της Φλόριντα ήταν στην ομάδα ειδικών δυνάμεων όταν έχασε το δεξί του χέρι και το δεξί του πόδι. Ήταν στο Αφγανιστάν το 2013 όταν έκανε μια περιπολία ρουτίνας και το όχημα που οδηγούσε έπεσε πάνω σε έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό. Η τρομακτική έκρηξη εκτός από τα άκρα του, στοίχισε και τη ζωή του καλύτερού του φίλου.

Ο

ίδιος παραδέχεται ότι ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτόν να αποδεχθεί αυτό που τους συνέβη, αλλά είχε μια οικογένεια που πρέπει να φροντίσει, έτσι είπε στον εαυτό του ότι έπρεπε να του θέσει μερικούς στόχους. Ο πρώτος στόχος του ήταν να παρευρεθεί στα γενέθλια του γιου του, και ο επόμενος ήταν να συμμετάσχει σε έναν μαραθώνιο.

Ο Bullock στη συνέχεια έθεσε ένα νέο στόχο, να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό bodybuilding. Κάποιος θα σκεφτόταν ότι με ένα χέρι και ένα πόδι, ο ανταγωνισμός θα ήταν μάλλον δύσκολος. Αλλά δεν είχε σκοπό να παραιτηθεί, και προετοιμάστηκε όσο καλύτερα μπορούσε για το διαγωνισμό. Κατέληξε να έρθει στην 3η θέση στην κατηγορία του, και στην 5η θέση από τις 12 στην κατηγορία των αρχαρίων.

Παρά τα καταπληκτικά του κατορθώματα και την ανθεκτικότητά του, ο Bullock ξέρει ότι είναι άνθρωπος και είπε, «Όταν είμαι κουρασμένος στο τέλος της ημέρας, θα καθίσω και θα ξεκουραστώ σε μια αναπηρική καρέκλα», είπε. «Χρειάζομαι πολλή ενέργεια για να ανταπεξέλθω στην καθημερινότητά μου.»

Ο Bullock προσπαθεί να παραμένει δραστήριος και αγαπά την άσκηση. «Το γυμναστήριο είναι πραγματικά το όνειρό μου», είπε ο Bullock. «Θέλω να αγοράσω μια επιχείρηση. Θέλω να πετύχω για να προσφέρω τα πάντα στην οικογένειά μου και σε όσους με στήριξαν σε όλη αυτή τη δοκιμασία.»

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα