To διπλό «ταμπλό» της Σάσας, ο Γιώργος, η Φαίη και τα λογάκια εδώ κι εκεί…

Είναι γνωστό πως η Σάσα Σταμάτη αν και την πρώτη σεζόν του Mega Πρωινού ήταν επιλογή της Φαίης Σκορδά στη συνέχεια ήρθε πιο κοντά με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μάλιστα τότε οι πιο κακοπροαίρετοι έκαναν λόγο πως όσα δεν ήθελε να πει ο Λιάγκας στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού τα έλεγε η Σταμάτη. Σε αντίθεση με τον Μπάτλερ-Τάκη (Ουγγαρέζο) η Σταμάτη ακολούθησε το ζευγάρι με κλειστά μάτια στον ΑΝΤ1 δηλώνοντας πίστη και αφοσίωση. Και αυτό εκτιμήθηκε τόσο από τον Λιάγκα όσο και από την Σκορδά. Τα δεδομένα φέτος ήταν διαφορετικά.

Ναι μεν η Σάσα συνέχισε κανονικά ωστόσο από την αρχή της σεζόν ήταν αποστασιοποιημένη από την Φαίη κάτι που κάποιες φορές εμμέσως πλην σαφώς φάνηκε στον τηλεοπτικό «αέρα».

Τι συνέβη τότε: Το κανάλι «One Channel» με την πανελίστρια να διαδιδει πως θα κατευθυνθεί εκεί με δική της εκπομπή. Άλλωστε εδώ και χρόνια εργάζεται σε φιλικά προσκείμενο εκδοτικό όμιλο στον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Τι μέλλει γενέσθαι τώρα: Πράγματι η Σάσα έχει δεχθεί πρόταση από τον Γιώργο Λιάγκα για να στελεχώσει την late night εκπομπή του αυτό όμως θα πρέπει να γίνει μόνο με την έγκριση του ΑΝΤ1. Στελέχη του καναλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την Σταμάτη να αποφασίσει εν λευκώ μιας και δεν θέλουν να διαταραχθούν οι ισσοροπίες. Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως εφόσον το Mega ενεργοποιηθεί δεν αποκλείεται η Σταμάτη να κατευθυνθεί προς τα εκεί και μάλιστα με δική της εκπομπή. Το θέμα «Σάσα Σταμάτη» αν και μικρής εμβέλειας θα είναι από αυτά που θα μας απασχολήσουν φέτος το καλοκαίρι. Την ώρα που οι καραμπόλες στον ΑΝΤ1 διαδέχονται η μια την άλλη.

πηγη:blogs.gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα