Survivor: Στέλιος Χανταμπάκης: «Η γεύση που μου άφησε το παιχνίδι είναι…»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης πριν το Survivor έχει να μας πει πολλά… Διαβάστε άγνωστες πτυχές της ζωής του – Η καταγωγή, τα παιδικά του χρόνια, το ποδόσφαιρο, το μόντελινγκ και η Όλγα Πηλιάκη.
Πώς να χαρακτηρίσεις τον Στέλιο Χανταμπάκη; Έναν άνθρωπο που χαίρεται να δημιουργεί ίντριγκες ή έναν παίκτη με στρατηγική; Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο παίκτης που συζητήθηκε πιο πολύ από όλους στο Survivor.

Τώρα, είναι εκτός παιχνιδιού, απολαμβάνει τις εξωτικές ομορφιές του Άγιου Δομίνικου και υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να μάθεις για αυτόν, πέρα από το ποιος ήταν στο παιχνίδι…

Τα όσα τον έκαναν στο social media, να είναι “ο πιο μισητός παίκτης του Survivor”, όλα όσα πραγματικά συνέβησαν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ, αξίζει όμως να γνωρίσουμε τον αληθινό Στέλιο Χανταμπάκη – την καταγωγή, την ηλικία του, την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, το μόντελινγκ, τις σπουδές και την προσωπική του ζωή πριν και μετά…το παιχνίδι.

Ο πατέρας του, Μανώλης Χανταμπάκης είναι από την Κρήτη, όπου και για χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής. Ο ίδιος γεννήθηκε στον Βόλο και σε ηλικία τεσσάρων χρόνων μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα, λόγω μιας μεταγραφής του πατέρα του. Ύστερα επέστρεψαν στον Βόλο και λίγο πριν τελειώσει το λύκειο, ήρθε ξανά στην Αθήνα όπου έπαιξε με τη φανέλα του Πανελευσινιακού. Τα χρήματα όμως που έβγαζε δεν ήταν αρκετά και αποφάσισε να συμπληρώσει το εισόδημά του δουλεύοντας ως μπάρμαν σε μαγαζιά της παραλιακής.

«Έπαιζα ποδόσφαιρο επαγγελματικά. Ήμουν αρκετά καλός, αλλά δεν με ενδιέφερε καθόλου. Το όνειρο μου ήταν να γίνω μοντέλο και να δουλέψω ως μπάρμαν. Παρ’ όλα αυτά, πέρασα σε μια σχολή, εδώ στην Αθήνα φυσικά, στο τμήμα Τεχνολόγος Τροφίμων και Διατροφής», είχε δηλώσει ο Στέλιος Χανταμπάκης, σε παλαιότερη συνέντευξή του στο ΕΓΩ. Highlight της καριέρας του στο μόντελιγνκ ήταν όταν για τρεις μήνες μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ενώ ο οίκος Armani τον συμπεριλαμβάνει στα πρόσωπα της καμπάνιας του.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του survivor αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.
«Το Survivor μου έχει αφήσει πολύ όμορφες στιγμές, πολύ γλυκιά γεύση και όλα καλά. Δεν θεωρώ αδικία τίποτα, ούτε όμως είναι κάτι που με ενοχλεί αν κάποιος πει κάτι αρνητικό για μένα. Αν έρθει κοντά να μου το πει και έχω τη δυνατότητα να το συζητήσω, θα το έκανα».

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα