Survivor: Σάλος στα Social Media για τον παίκτη που έχει ήδη αποχωρήσει (video)

Ημέρα ασυλίας, ημέρα αποχώρησης η σημερινή για Διάσημους και Μαχητές και ήδη, καθώς το επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε έχει ήδη γυριστεί, παίκτης ή παίκτρια έχει ήδη αποχωρήσει από το ριάλιτι και ετοιμάζει… βαλίτσες για Αθήνα.

Ηδη, από νωρίς το πρωί οργιάζουν ξανά οι φήμες, όπως κάθε φορά που υπάρχει διαδικασία ασυλίας, για το όνομα του παίκτη ή της παίκτριας που έχει ήδη χάσει την παραμονή στο Survivor.

Και τα δημοσιεύματα πληθαίνουν αναφορικά με το ποιος τελικά παίρνει το δρόμο της επιστροφής. Και όλα δείχνουν πως μια από το δίδυμο… Σάρα – Ευριδίκη θα αποχαιρετίσει απόψε το Survivor.

Είναι, άλλωστε τα δύο κορίτσια αυτά που βρίσκονται στη χαμηλότερη πια κατάταξη μετά την αποχώρηση του Μπο, από τις δύο ομάδες, όπως αυτή προέκυψε από την 24ωρη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Σε λίγες ώρες θα μπορούμε με σχετική ασφάλεια να πούμε και το όνομα της παίκτριας που φέρεται να έχει ήδη αποχωρήσει. Μέχρι τότε, σκεφτείτε τι συνέβη… αναλογικά στα προηγούμενα αγωνίσματα και ίσως φτάσετε από μόνοι σας κοντά σε ένα αρκετά ασφαλές συμπέρασμα.

πηγη:dokari.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα