Survivor: ΝΕΟ Επικό βίντεο για Άφθονο Γέλιο με Πλάνα Που κόπηκαν στο μοντάζ! Ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα… Με Τον Σπαλιαρα Λιώσαμε…!

Ένα διαφορετικό επεισόδιο παρακολούθησε χθες το τηλεοπτικό κοινό του Survivor. Βασάλος και Αναγνωστόπουλος αυτή τη φορά δεν αγωνίστηκαν για μια θέση στον ημιτελικό, αλλά αφέθηκαν στην κρίση του κοινού. Δείτε όσα χάσατε από την live ψηφοφορία, μια ανάσα πριν τον τελικό και το τρέιλερ της Τρίτης.

Βασάλος και Αναγνωστόπουλος έκατσαν σε σκαμπό και τους υποδέχτηκε σε έναν ειδικά

διαμορφωμένο χώρο ο Σάκης Τανιμανίδης. Οι δύο παίκτες θυμήθηκαν τα παλιά και η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν ξαναέσμιξαν με τις οικογένειές τους. Η αγωνία όμως έφτασε στο κόκκινο όταν ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της νέας ψηφοφορίας και της αποχώρησης.

Ο πιο αδύναμος κρίκος από τους δύο, ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά αλλά ημιτελικό και τελικό θα δει παρά μόνο πίσω από τους τρεις φιναλίστς στον πάγκο με όλους τους προηγούμενους παίκτες του Survivor.

Προς το παρόν απολάυσαμε ένα βίντεο με τις ξεκαρδιστικές στιγμές των παικτών που προβάλλεται για πρώτη φορά! Δείτε το και κλάψτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα