Survivor: Η τραγική ατάκα του Μισθοφόρου προς τον Σπαλ που έβαλε φωτιά στο τουίτερ

Μπορεί να έφυγε ο Σπαλιάρας, άφησε όμως τις καλύτερες εντυπώσεις στο επεισόδιο της Κυριακής. Έδειξε το ήθος του πάνω από όλα.

Από την άλλη ο «μισθοφλώρος» όπως είναι το νέο του hashtag στο τουίτερ, έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο. Που δυστυχώς για εκείνος, αυτό θα τον συνοδεύει μόλις βγει έξω και σε όλη του την πορεία αφού δεν υπάρχει χρόνος για να επανορθώσει και να αλλάξει γνώμες.

Η μούντζα που έριξε στον Σπαλιάρα έδειξε το μεγάλο κόμπλεξ του αλλά και τον χαρακτήρα του. Η αλήθεια είναι πως τόσο καιρό,

πέρασαν τόσοι παίκτες, έγιναν τσακωμοί όμως κάτι τόσο ακραίο και ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, δεν είδαμε. Μούντζωσε τον Σπαλιάρα επειδή κέρδισε και το πανηγύρισε… και να ταν μόνο αυτό… όλη την ώρα τρωγόταν με τα ρούχα του ο Κώστας «Τι υποστηρίζεις τον Ντανο, τι του λες οδηγίες, ήσουν κωλόφαρδος και με κέρδισες, από μένα τρως και όχι από τον Ντανο» έλεγε συνεχώς μέχρι που ξεπέρασε τα όρια! Χωρίς καν να μιλήσει ο Σπαλ και αφού έχασε ο Κώστας από τον Ντάνο , λεει: «Τουλάχιστον θα χαίρεται ο Σπαλιάρας που με κέρδισε ο Ντάνος» ενώ στη συνέχεια το χοντραίνει πολύ.

Μα πάρα πολύ: «Να τον χαίρεται η μάνα του που τον ταΐζαμε και κάνει έτσι τώρα». Εκεί πήρε θέση και ο Μάριος που δεν άντεξε «Ντροπή, να πιάνουμε μανάδες.. Ντροπή» Ο Σπαλ δεν αντέδρασε ενώ όλο το τουίτερ του έγραφε πως έπρεπε να τον «φυτέψει». Ίσως η χειρότερη στιγμή σε όλο το Survivor.

Το να πιάσεις στο στόμα σου τη μάνα κάποιου… είναι φανερό πως το παιδί αυτό τραβά πολλά ζόρια αλλά πάνω από όλα δεν έχει σεβασμό και ήθος. Τι κι αν έφτασε στο τέλος… η ψυχή μετράει πάνω από όλα. Και ο ΣΠΑΛ έχει ψυχή και ας μην ήταν καλός στα αγωνίσματα.

πηγη:blogs.gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα